Голова районної спілки споживчих товариств отримала почесне звання від президента

22 Січня 2020, 14:25
Президент України Володимир Зеленський 3419
Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський підписав указ «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України».

Документ опублікували на сайті глави держави 21 січня.

За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю президент нагородив орденом «За заслуги» ІІ ступеня голову фермерського господарства «Перлина Турії» Турійського району Володимира Яренчука.

Почесні звання Зеленський присвоїв учительці комунального закладу «Луцька гімназія № 21 імені Михайла Кравчука» Оксані Мартинюк («Заслужений вчитель України») та голові правління Камінь-Каширської районної спілки споживчих товариств Тетяні Єфімовій («Заслужений працівник сфери послуг України»).

Коментарі
22 Січня 2020, 16:55
ВІтаємо пані Єфімову Тетяну із заслуженою відзнакою яка довела своєю роботою, що спільне кооперативне товариство це не тільки інколи холодний душ для підприємців але й інколи гарячий суп харчо, грезький салат та інші смаколики у ресторані "Полісся". Про те не слід забувати головний девіз кооперативщиків голий прийшов у кооперацію і голим підеш звідти.
22 Січня 2020, 21:32
Процитую себе коханого, бо як у воду дивився )). Візьму цитату зі свого коментаря при обговоренні повідомлення про призначення нового директора ВПТУ за 16.01.'20:<br/>&amp;quot;Йдіть до Єфімової, кланяйтесь їй низенько та просіть очолити РДА з плавним переходом згодом на старосту повіту. Вона ще з тих людей, котрі знають толк у державному і кооперативному управлінні, мають розум і совість... Але, за великим рахунком, воно їй треба? З ким розбудовувати край, з яким електоратом?&amp;quot;<br/>Зрозуміло, що зеленим треба молоде й зелене без досвіду, себто, як нині на Печерських пагорбах. Але &amp;quot;за одного битого двох не битих/зелених дають.&amp;quot; - каже народна мудрість. Думай- те, пане Погуляйко - голово Волинської ОДА.
22 Січня 2020, 23:06
Ви ПРИДУРОК! Тетяна своєю щоденною роботою заслужила це звання! Молодчинка! Чесна, порядна, справедлива! Вітаю! Дійсно, вона могла б очолити район, але сьогодні нам треба такі керівники як Філюк ... вітаю вас, завжди захоплювався вами
23 Січня 2020, 00:40
&amp;quot;вона могла б очолити район, але сьогодні нам треба такі керівники як Філюк&amp;quot;: та давайте вже Я очолю цей гробаний район із плавним переходом на старосту Повіту ))))). Я трохи молодший за Єфімову та трохи старший за Філюка ))). Шановні чекайте і дочекаєтеся. Відносно пані Єфімової, у принципі вона могла б але якби воно Їй треба було б невідомо, а про те що Їй дали відзнаку й тому що її у свій час турнув той самий Вовк який сьогодні всідаєтья на перших місцях у залі слави так образно кажучи ЇЇ у тому місті не буде. Потім стосовно Філюка. Його можуть призначити але це місце тільки на 2 роки не більше його далі не пустять у велике плавання, оскільки на цій посаді трохи слід розмовляти, а не чекати коли тобі напишуть цидулку. Тому я думаю, що перепризначать на перше місце того самого Михалика який вже напевно проштудірував як і чому, оскільки він найбільш підходяща кандидатура для Погуляйка для того щоб він розчистив для іншого коли прийде час для якого небуть зі Сходу. Затямте що місцевих не ставитимуть на місце перших осіб після реформи.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024