Про моржів, вовків, дипломованих астрологів та оновлену ікону у газеті «Сім’я і дім»

27 Січня 2017, 09:22
1427
У номері за 26 січня тижневика «Сім’я і дім» читайте:

– МОРЖУЄ П’ЯТДЕСЯТУ ЗИМУ. 92-річний мешканець Шацька відзначив ювілей – рівно півстоліття тому вперше взимку занурився у крижану воду замерзлого ставка. Відтоді полюбляє скочити в ополонку. Завдяки моржуванню старожил позбувся радикуліту. Навіть встановив особистий рекорд: купався в мурманському озері в 27-градусний мороз.

– НА ПОЛІССІ ВІДСТРІЛЮЮТЬ ВОВКІВ. Шість велетенських сіроманців під час однієї облави вполювали мисливці Любомльського району. П’ять хижаків підстрелили неподалік Володимира-Волинського. Ще одного вовка-одинака підстерегли аж біля Турійська. Трофеї – наслідок масової облави на небезпечних хижаків, які мігрували на Волинь із польських лісів. Тепер мисливці вистежують вовків на кордоні з Білоруссю, бо там, всього за десяток кілометрів від Волині, вовки взяли в облогу прикордонне білоруське село.

– «ПРИЙШОВ БОГУ МОЛИТИСЯ, БАЧУ – СЯЄ МІЙ МИКОЛАЙ». Просвітлений лик, сяюча срібляста фольга на окладі, яскраве облачення святого. 76-річний Дмитро Захарчук із Маневиччини не повірив своїм очам, коли зранку, як завше, прийшов у літню кухню помолитися… Про диво, яке сталося в оселі набожного пенсіонера – читайте в «Сім’я і дім» на сторінці «Віра».

– АСТРОЛОГ ІЗ ПІДБЕРЕЗЗЯ. Володимир Бадіян із Луцька – хіромант та астролог. Три роки навчався в індійському інституті астрології Бхаратья Відья Бхаван, що у Делі. На Волинь повернувся лише місяць тому. Чоловік стверджує, що бачить майбутнє дітей. Уродженець села Підбереззя Горохівського району, він змалку ходив із бабусею до церкви. Тоді навіть уявити не міг, що стане астрологом і сповідуватиме ведичну культуру.

А ще на сторінках свіжого номеру газети «Сім’я і дім» знайдете топ-15 Героїв спортивного року, життєві історії неймовірного кохання, легенду про героїчну жертовність дівчини-повстанця.

Традиційно на сторінках газети – новини Волині, програма телепередач, прогноз погоди, кросворд, гороскоп, рецепти і багато приватних оголошень.

 


 

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром