До Камінь-Каширської ОТГ вирішили приєднатися три села з Любешівщини

07 Лютого 2020, 15:00
6422

На Камінь-Каширщині буде дві ОТГ, до однієї з них хочуть увійти три села з Любешівського району.

Таке бачення має регіональна робоча група з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою базового та районного рівнів Волинської області. Про це пише газета «Полісся».

Щодо сіл Любешівщини, про які йдеться, то це ЩитиньВелика та Мала Глуші. Це повідомив газеті член регіональної робочої групи, консультант з юридичних питань Асоціації міст України Валентин Малиновський.

«До складу Сошичненської ОТГ ввійшли Сошичненська, Карасинська, Стобихівська, Личинівська, Качинська, Заліська та Нуйнівська сільські ради. До Камінь-Каширської ОТГ увійдуть всі інші громади району за винятком Тоболівської та Новочервищанської, які відійшли до Прилісненської ОТГ Маневицького району. Натомість до Камінь-Каширської громади вирішили приєднатися Щитинь, Велика Глуша та Мала Глуша Любешівського району»,– сказав Валентин Малиновський.

Із таким форматом адміністративно-територіального устрою делегація Волинської ОДА побувала в Міністерстві розвитку громад та територій, де отримала погодження. Після остаточного доопрацювання перспективного плану формування територій громад Волинської області його має затвердити Кабінет Міністрів України.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024