Грудки: школярів навчили, як вибратися із крижаної ополонки

03 Лютого 2017, 14:00
1860

2 лютого співробітники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели роз’яснювальну роботу серед сільських мешканців щодо запобігання трагедіям на льоду.

Найперше рятувальники провели інструктаж для старшокласників загальноосвітньої школи села Грудки Камінь-Каширського району Волинської області, повідомляють в УДСНС України у Волинській області. 

 Зокрема закликали школярів бути максимально обережними при катанні на ковзанах та санчатах, детально окреслили ознаки міцної криги та акцентували увагу на факторах, що роблять перебування на льоду небезпечним.

Діти довідалися й про те, як вибратися із крижаної ополонки та допомогти людині, яка туди потрапила. Крім того, рятувальники продемонстрували школярам наявні у пожежному підрозділі плавзасоби та костюми для порятунку людей на воді.

Під час інформаційного рейду співробітники ДСНС провели також інструктажі з громадянами, які рибалили на вкритих кригою водоймах на околиці села, та роздали листівки та пам’ятки з правилами безпеки на льоду.







 

 

Коментарі
04 Лютого 2017, 00:42
Молодці,провели правильну роз'яснювальну роботу!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром