Камінь-Каширський: у Центрі обслуговування «Волиньгазу» відбулася зустріч із клієнтами

18 Лютого 2020, 18:19
Під час зустрічі 1859
Під час зустрічі

АТ «Волиньгаз» задля налагодження відкритого зворотнього зв'язку зі споживачами організовує зустрічі-чаювання в усіх семи Центрах обслуговування клієнтів.

Утретє цьогоріч у Центрі обслуговування місті Камінь-Каширський  зустріч із місцевими споживачами газу провів старший майстер Петро Болібрух. Спілкувався з активними представниками громади, які прийшли вирішити власні газові питання, повідомляють у газовій компанії.


 

Тут у невимушеній домашній атмосфері, за чашкою чаю, в Центрі завжди обговорюють актуальні «газові» питання. Представник газорозподільної компанії розповів, що «Волиньгаз» – не продає блакитне паливо, а доставляє його та виконує складний комплекс робіт з його доставки в домівки та до газових приладів. Клієнти отримали відповіді на запитання щодо структури ціни, хто встановлює ціну на газ і чому тариф на розподіл є вкрай низьким для газорозподільної компанії, через що вимушені звільнятися спеціалісти-газовики.

«Регулятор НКРЕКП схвалив проєкт рішення, яке передбачає зменшення фінансового навантаження на нових споживачів, а також тих, що не використовували газ у попередній газовий рік. Раніше для цієї категорії споживачів вартість плати за доставку газу розраховувалась за плановими об’ємами споживання залежно від квадратури помешкання. Остаточне рішення має бути прийняте регулятором на початку березня, коли споживачі отримають скориговані рахунки з мінімальною вартістю доставки газу», – повідомив старший майстер Камінь-Каширської дільниці АТ «Волиньгаз» Петро Болібрух. 

Актуальними під час зустрічей є запитання щодо перевірки димовентиляційних каналів, причин нещасних випадків у побуті та щодо монетизації пільг і субсидій.

«Наступна відкрита зустріч із споживачами відбудеться  вже цієї п’ятниці, 21 лютого, о 15:00 в усіх Центрах обслуговування клієнтів «Волиньгаз». Запрошуємо до інформативного та корисного діалогу», – додають газовики.

Адреси Центрів обслуговування АТ «Волиньгаз»:

 м. Луцьк, просп. Молоді, 14 А.

 м. Ковель, вул. С.Бандери, 34 А.

 м. Горохів, вул. Козацька, 98.

 м. Ківерці, вул. Матросова, 9.

 м. Володимир - Волинський, вул. Сагайдачного, 85.

 м. Камінь - Каширський, вул. Хотешівська, 9.

 смт. Ратне, вул. Газіна, 20.

За додатковою інформацією звертайтеся:

Тел. 067 40 31 719

E-mail [email protected]

Веб-сайт: http://vl.104.ua

Сторінка АТ «Волиньгаз» у соцмережі «Фейсбук»

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром