Зловили браконьєра, який рибалив на Стоході сітками

22 Лютого 2020, 10:29
Чоловік ловив рибу сітками 3118
Чоловік ловив рибу сітками

У четвер, 20 лютого, Волинський рибоохоронний патруль здійснив рейд на водойми Камінь-Каширського району Волинської області.

На річці Стохід поблизу села Рудка-Червинська викрили чоловіка який ловив рибу трьома сітками, – повідомляє волинський рибпатруль.

На особу оформили адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направили до суду для притягнення правопорушника до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучили.

Того самого дня під час рибоохоронної роботи на річці Стохід виявлено безхазяйне майно. З водойми вилучено п’ять безгосподарських сіток, загальною довжиною 70 метрів.


 

Довідково.

Волинський рибоохоронний патруль нагадує, любительський лов риби взимку дозволяється на ділянках поза межами зимувальних ям зимовими вудками з блешнею вертикального блесніння з гачком не більше №10, мормишкою, наживною і живцевою снастями. Загальна кількість гачків на водоймах загального користування не повинна перевищувати п’ять на рибалку, а на водоймах, де впроваджене платне рибальство – не більше десяти (відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства).

 

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024