Камінь-каширців запрошують на контрактну службу в 14 окрему механізовану бригаду

25 Лютого 2020, 08:08
3485

Проводиться набір на контрактну службу до 14-ї окремої механізованої бригади імені Князя Романа Великого на посади рядового та сержантського складу.

Строки контракту

Перший контракт про проходження військової служби укладається:

з військовослужбовцями, прийнятими на посади рядового складу, – строком на 3 роки; з військовослужбовцями прийнятими на посади сержантського і старшинського складу, -- строком від 3 до 5 років залежно від згоди сторін; з військовослужбовцями строкової військової служби та військової служби призовом під час мобілізації, на особливий період, які під час дії особливого періоду вислужили не менше 11 місяців, з особами, звільненими з військової служби під час дії особливого періоду, які приймаються на військову службу за контрактом у період з моменту оголошення мобілізації до часу введення воєнного стану або оголошення рішення про демобілізацію, -- строком на 6 місяців; під час дії особливого періоду для військовослужбовців за їх бажанням строк проходження військової служби за новим контрактом може бути продовженою на строк від 1 до 10 років, але не більше ніж до досягнення граничного віку перебування на військовій службі.

 

Вік прийняття на контракт

На військову службу за контрактом приймаються громадяни віком від 18 до 40 років (мирний час), які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.  

У особливий період (з 17.03.2014по т.ч. ) від 18 до 60 років;

з громадянами, які добровільно вступають на військову службу укладається контракт про проходження громадянами України військової служби у ЗСУ.

 

Грошове забезпечення

Щомісячне грошове забезпечення військовослужбовців за контрактом:

особам рядового складу – від 10 200 грн та більше;

особам сержантського та старшинського складу – від 13 600 грн та більше;

особам офіцерського складу – 15 600 грн та більше;.

Щомісячна виплата за участь в операції ОС -- 17 000 грн на лінії зіткнення.

Після укладення першого контракту військовослужбовцям виплачується одноразова грошова винагорода в таких розмірах:

особам рядового складу – вісім розмірів прожиткового мінімуму 14096 грн;

особам сержантського і старшинського складу – дев’ять розмірів прожиткового мінімуму – 15 600 грн;

особам офіцерського складу – десять розмірів прожиткового мінімуму – 17 620 грн;

Гарантоване підвищення щомісячного грошового забезпечення у ході просування по службі.

 

Безкоштовна вища освіта 

Після продовження першого контракту (у т.ч.6-місячного)  – право отримати  вищу освіту заочно (без відриву від служби) за рахунок держави.

 

Розмір пенсійного забезпечення

Значно вищий, ніж у цивільному секторі розмір пенсійного забезпечення, та можливість його отримання за вислугою 25 років служби (а не при досягненні пенсійного віку).

 

5 кроків до підписання контракту

На військову службу за контрактом на посади рядового, сержантського, старшинського і офіцерського  складу відбираються придатні до військової служби за станом здоров‘я громадяни України, які виявили бажання проходити військову службу в Збройних Силах України та які відповідають вимогам, визначеним законодавством.

Крок 1. Прийти до військового комісаріату за місцем обліку (за реєстрацією місця проживання чи перебування) для співбесіди та підбору посади або до військової частини для отримання рекомендаційного листа . Для жінок – обов’язково рекомендаційний лист командира військової частини.

Крок 2. Надати до військового комісаріату такі документи:

Заяву з проханням щодо прийняття на військову службу за контрактом; письмові згоди на проведення спеціальної перевірки відомостей (у разі необхідності);  письмову згоду на проведення професійно-психологічного відбору; копія паспорту та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера; довідка з Національної поліції України про відсутність судимості або її погашення; військовий квиток (для військовозобов’язаних); автобіографія в рукописному та друкованому примірниках; довідка про трудову діяльність; копії документів про освіту; довідку про склад сім’ї та місце реєстрації або фактичного проживання; службова характеристика з місця роботи або навчання; дві фотокартки розміром 9х12 см.

Крок 3. За направлення військового комісара прибути для проходження військово-лікарської комісії Отримати довідки: ВЛК щодо придатності до військової служби разом з сертифікатом про проходження профілактичного наркологічного огляду; картку медичного огляду; про відсутність перебування на обліку у психоневрологічному, шкір венерологічному  та тубдиспансері ; про відсутність вагітності (для жінок); про визначення групи крові та резус-фактора; про результати аналізів на ВІЛ, сифіліс, гепатит Б та С;

Крок 4. У обласному військовому комісаріаті отримати необхідні (визначені) документи для вибуття до навчального центру (військової частини).

Крок 5. Прибути до навчального центру (військову частину) для укладення контракту (проходження підготовки або перепідготовки) у визначений у приписі строк.

 

Контактні особи:

представник військової частини Роман Ковальчук 096-85-35779,

представник райвійськкомату Валентин Приймак 067-361-6070.

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39