Через похолодання нагадують, де розміщений пункт обігріву в Камені-Каширському

08 Лютого 2017, 11:13
1609

У зв’язку з погіршенням погодних умов волинянам нагадують, де розміщені пункти обігріву в їхніх населених пунктів.

Таблиця з переліком усіх «теплих точок» опублікована на сайті Волинської ОДА.

Нагадаємо, пункт обігріву у Камені-Каширському знаходиться у приміщенні Територіального центру соціального обслуговування за адресою: вул. Шевченка, 92.

Коментарі
08 Лютого 2017, 14:25
Поки доберешся до того пункту обігріву то можеш й лапті відкинути. Хіба не можна було ці пункти розмістити хоча б трикутником. Наприклад один у приміщенні залізнодорожного вокзалу, другий у приміщенні автовокзалу та треті нехай собі в тому де сьогодні говорять пункт обігріву. Що т ак пункт обігруву взагалі? Це таке місце коли подорожній зможе підігрітися перебуваючи в дорозі або поближче до своєї домівки. Хто буде лізти у до того пункту який знаходиться на "піску"?. Якщо бажають людям добро то хоч з ясним розумом, а не від відбуваловки. Взагалі по-моєму пункт обігріву у ці дні має бути у кожній державній установі в якій людина не по своїй переважно волі мусить перебувати то чому наприклад громадянину не дати випити чаю з двома коржиками? Слід розуміти що пункт обігруву це місце в якому громадянину дають прихисток та тепло і тому якщо не держава то хоча б кожний нормальний так би мовити начальник, член громадянського суспільства має сопереживати за інших тих які знаходяться за статусом свого перебування в суспільстві меншим та залежним від держави, то зробіть так щоб громадянин не був у ці дні залежним від нещадного холоду.
08 Лютого 2017, 20:08
А в Ратно , приміром, подібний пункт обігріву розміщений прямо в приміщенні райдержадміністрації )) Принаймні, таке написано на оголошенні на вхідних дверях в Ратнівську РДА )) Мо' ,цей пункт обігріву прямо в кабінєті в Хараламповича?)) І він усіх бажаючих &quot;обігріває&quot; зовсім не чаєм , а чимось 40-градусним ?))<br/>Крєатівщіки ці ратнівські порошенківці...))
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром