Камінь-Каширщина: ТОП-6 найбільших пограбувань 2016 року

08 Лютого 2017, 19:00
3897

Журналісти інтернет-видання Район.Камінь-Каширський вирішили розповісти про найгучніші крадіжки, що трапились на території Камінь-Каширського району у 2016 році. 

Зазвичай, майже всі пограбування відбулися вночі. Проте є сміливці, які не побоялися красти вдень.

Найбільше гучних крадіжок було здійснено у місті Камені-Каширському.

Серед них - пограбування аптеки «Волиньфарм», меблевого магазину «Пан диван», приміщення магазину «Біг-Бен», а також проникнення у новобудову жителя міста.

Грабували також ресторан «Вечірній Київ», що в селі Раків Ліс та житлові будинки в населених пунктах Бузаки та Сошичне.

Пропонуємо вашій увазі ТОП-6 найбільших за матеріальним збитком крадіжок.

6

2 квітня 2016 року близько о 1:30, Роман Б. (житель міста Каменя-Каширського), перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, разом із невстановленою особою проникли в підвальне приміщення новобудови жителя міста Каменя-Каширського, звідки таємно намагалися викрасти інструменти та матеріали для будівництва на суму близько 500 грн.

Виконавши усі дії, які вони вважали необхідними для доведення злочину до кінця, Роман був затриманий працівниками поліції неподалік від новобудови. Іншого зловмисника поки що встановити не вдалося.

За цим фактом крадію оголошено про підозру, а кримінальне провадження скеровано до суду. 

5

В ніч на 29 грудня 2016 року невідомі особи шляхом віджиму вікна та пошкодження дверей проникли у приміщення аптеки №44 «Волиньфарм» та меблевого магазину «Пан диван», що в місті Камені-Каширському, звідки таємно викрали товар на суму 500 грн. 

4

В ніч на 24 грудня 2016 року невстановлені особи шляхом віджиму пластикового вікна проникли в приміщення магазину «Біг-Бен», що в місті Камені-Каширському, звідки таємно викрали товари (мобільні телефони та аксесуари) на суму більше 50 000 гривень.

Нині особи, котрі вчинили дві вищевказані крадіжки, встановлені. Ними виявилися троє неповнолітніх жителів району. Підозра винним особам ще не оголошена, оскільки згідно з Кримінально-процесуальним кодексом України дані досудового слідства можна оголосити лише з дозволу слідчого або прокурора і в тому обсязі, в якому вони визнають можливим. 

3

В ніч на 12 березня 2016 року невідома особа шляхом віджиму металопластикового вікна проникла в бар ресторанного комплексу «Вечірній Київ», що в селі Раків Ліс Камінь-Каширського району, звідки таємно викрала 50 000 гривень та алкогольні напої на суму близько 4 500 гривень.

Нині цей злочин залишається нерозкритим, триває досудове розслідування.

2​

7 жовтня 2016 року в період часу з 10.00 до 13 30 невстановлена особа, скориставшись відсутністю власниці будинку 43-річної жительки села Бузаки, незаконно проникла в дім, звідки викрала грошові кошти у розмірі 65 000 гривень.

Злочин залишаються нерозкритими дотепер, триває досудове розслідування.

1

2 грудня 2016 року близько о 15 годині, Віктор Л. (23-річний житель Горохівського району),  будучи вже тричі судимим, перебуваючи у селі Сошичне, проник до житлового будинку, звідки викрав належні господарям грошові кошти та ювелірні вироби (золотий ланцюжок, золотий хрестик, золоту підвіску, чотири золоті каблучки, золотий браслет, одну пару золотих сережок,  срібний перстень) та чоловічий наручний годинник марки «Casio». Діючи з корисливих мотивів та керуючись метою таємного викрадення чужого майна, зловмисник заподіяв матеріальну шкоду господарям на суму близько 89 000 гривень.

Нині особі повідомлено про підозру, а провадження по цій крадіжці скеровано до суду.

Зазначимо, що протягом минулого року в районі трапилось більше сотні крадіжок, - повідомляє Камінь-Каширський відділ національної поліції. Значний відсоток з них здійснено неповнолітніми особами.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024