У Камінь-Каширському районі притягнули до відповідальності паліїв сухої трави

28 Лютого 2020, 13:18
Горить суха страва 3772
Горить суха страва

Про стан пожежної та техногенної безпеки в районі говорили під час засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка відбулась сьогодні, 28 лютого.

На необхідності реалізації технічних заходів з протипожежного захисту закладів, установ та організацій з масовим перебуванням людей, зокрема шкіл і садочків, наголошував начальник Камінь-Каширського районного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області Андрій Багнюк, – повідомляє прес-служба РДА.

Разом з тим головний рятувальник району звернув увагу на виникнення пожеж на відкритих териоторіях.

«Станом на сьогодні з початку 2020 року на території району зафіксовано 15 пожеж. Нині збільшується ймовірність виникнення загорянь на відкритих територіях. У результаті профілактичних відпрацювань та рейдів трапляються випадки випалювання посуші, очерету та сміття.

Працівниками лісової охорони притягнено до адміністративної відповідальності 4 осіб, котрі вчинили правопорушення, пов’язане зі спалюванням посуші.

Люди повинні розуміти, що такими діями вони завдають шкоди довкіллю, а разом з тим, збільшуються матеріальні збитки як для населення, так і для пожежно-рятувальних підрозділів», – наголосив Андрій Миколайович.

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром