Через загрозу коронавірусу у Камені-Каширському відбулося засідання комісії

13 Березня 2020, 13:55
Через загрозу коронавірусу у Камені-Каширському відбулося засідання комісії 6500
Через загрозу коронавірусу у Камені-Каширському відбулося засідання комісії

Перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік скликав позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Засідання відбулося 13 березня. Про це інформує Камінь-Каширська РДА.

Жителька Каменя-Каширського, яка нещодавно повернулася з Італії, госпіталізована у Волинську обласну інфекційну лікарню з підозрою на захворювання COVID-19. Вона звернулася за медичною допомогою у зв’язку з появою ознак вірусної інфекції.

Читайте також: Жінку з Каменя-Каширського у Луцьку ізолювали з підозрою на коронавірус

Як розповіли фахівці Камінь-Каширського міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України», дослідження на грип дали негативний результат. Наразі триває подальша діагностика на предмет захворювання, викликаного коронавірусною інфекцією. Результати аналізів будуть відомі через декілька днів.

Особам, з якими контактувала жінка, рекомендована самоізоляція.

«Тримаємо руку на пульсі, але не панікуємо! Потрібно посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення, продовжуємо проводити превентивні та безпекові заходи на теренах району. Окрім цього, акцентуємо на дотриманні правил особистої гігієни», – резюмував перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024