Футболісти з з Каменя-Каширського зайняли четверте місце у Ковелі

14 Березня 2020, 13:28
«Шанс-Авто» став чемпіоном Ковеля з міні-футболу 1589
«Шанс-Авто» став чемпіоном Ковеля з міні-футболу

У спортивній школи імені Євгена Кондратовича відбувся відкритий чемпіонат міста з міні-футболу 2020 року серед команд ветеранів 35 років і старших.

Про це інформує Ковельська міська рада.

У змаганнях взяли участь чотири колективи з Ковеля: «Централь-Старком», «Шанс-Авто», «Волошки», «Ковель ІІ» та «Ветеран» (м. Камінь –Каширський).

Турнір відбувся за коловою системою. В результаті п’яте місце здобула команда «Ковель ІІ», четверте – «Ветеран» з Каменя-Каширського, третє виборола «Централь-Старком», друге – «Волошки», а переможцем стали футболісти «Шанс-Авто».

На урочистому закритті начальник відділу фізичної культури та спорту Ігор Семенюк вручив грамоти і медалі призерам та переможцям, а красень-кубок отримали чемпіони.

Крім цього, відзначили нагородами окремих футболістів за номінаціями: «Кращий бомбардир» – Володимир Бобилєв («Шанс-Авто»), «Кращий нападник» – Петро Нирко («Ветеран»), «Кращий захисник» – Василь Сидун («Ковель ІІ»),  «Кращий воротар» – Леонід Наумчик («Централь-Старком»), «Кращий гравець» – Василь Войтюк («Волошки»).

 






 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024