У Бузаках, Нуйно та Воєгощах ремонтуватимуть амбулаторії ЗПСМ: розкрили пропозиції тендеру

17 Лютого 2017, 10:43
1808

У Волинській обласній державній адміністрації відбулося публічне розкриття пропозицій тендеру NСВ-W-6.1.1 «Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 31 об'єкт (1 фаза)». Це один із компонентів реалізації у краї Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим із хворобами системи кровообігу у Волинській області», що впроваджується у рамках проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», – йдеться на сторінці Субпроекту у Фейсбук.

Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.

Під час розкриття, що пройшло в ОДА 16 лютого, у малій залі були присутні члени Комісії з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг Субпроекту, консультанти та представники фірми-учасниці тендеру.

Голова Комісії з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг Субпроекту, заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Кошарук, розпочавши процедуру, уточнив, що станом на 10.00 (кінцевий час) подано дві тендерні пропозиції. Їх розкривали у порядку надходження.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Вінницька будівельна компанія» подало пропозиції на два лоти тендерної пропозиції – №1 і №5. Після відкриття документації присутнім оприлюднили цифри. Лот №1 вінничани оцінили у двадцять три мільйони чотириста шістнадцять тисяч вісімсот вісімдесят дві гривні (з ПДВ), а лот №5 – у двадцять сім мільйонів триста тридцять дев'ять тисяч сто вісімдесят вісім гривень (з ПДВ).

Товариство з обмеженою відповідальністю фірма «ЕКС» ЛТД (м. Луцьк) запропонували виконати роботи у межах лоту № 3 за дванадцять мільйонів чотириста вісімдесят одна тисяча чотириста вісім гривень 80 копійок (з ПДВ). Зауважень щодо порушення цілісності конвертів або оголошеної інформації та процедури розкриття від присутніх представників учасників торгів не було.

Уточнюємо, що акцепт пропозицій заплановано на 17 травня, а підписання контракту – на 16 червня 2017 року. По інших двох лотах оголосять додатковий тендер.

Довідково

До лоту №1 входять 6 об’єктів: Нововолинська МАЗПСМ, Жовтнева АЗПСМ, Володимир-Волинські МАЗПСМ №1 і №2, Зарічанська та Зимнівська АЗПСМ (Володимир-Волинський район). До лоту №3 входять 6 об’єктів: Бузаківська, Нуйнівська та Воєгощанська АЗПСМ (Камінь-Каширський район), Залізницька і Судченська АЗПСМ (Любешівський район), Замшанівська АЗПСМ (Ратнівський район). До лоту №5 входять 7 об’єктів: Лаврівська МАЗПСМ, Піддубцівська АЗПСМ (Луцький район), Красновільська і Рудниківська АЗПСМ (Маневицький район), Рожищенська МАЗПСМ №2 та МАЗПСМ по вулицях Рівненській і Бенделіані у Луцьку.

 

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром