У Камінь-Каширському розповіли скільки коштує вартість дезинфекції

24 Березня 2020, 17:22
Фото ілюстративне 6518
Фото ілюстративне

У Камінь-Каширському управлінні Держпродспоживслужби розповіли скільки коштує вартість дезинфекції.

Про це пише сайт РДА

На виконання пункту 12 протоколу №2 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 12 березня 2020 року під головуванням  Прем’єр-міністра України Камінь-Каширське управління Держпродспоживслужби головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області інформує. 

Що на балансі районної лікарні ветеринарної медицини наявне обладнання для дезінфекції під час проведення санітарно-протиепідемічних заходів: 1 дезінфекційна установка УД-320 та 2 ранцевих обприскувачі.

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства від 13.02.2013 року №96 затверджено розміри плати за послуги з питань ветеринарної медицини, захисту рослин, охорони прав на сорти рослин, які надаються органами та установами, що входять до сфери управління Державної ветеринарної та фітосанітарної служби.

Розміри плати за надання послуг, затверджені пунктом 1 цього наказу, визначені без урахування податку на додану вартість (ПДВ), який справляється відповідно до Податкового кодексу України.

Зокрема, вартість дезінфекції 1 м кв. приміщення складає 1,70 грн, 1 транспортного засобу – 48,74 грн та 1 комплекту спецодягу – 26,41 грн.

Зазначаємо, що до розміру плати не включаються витрати на дезінфектанти та транспортні витрати.

Дезінфекційні заходи проводяться державними установами ветеринарної медицини після укладення відповідних угод.

Технічно зазначена робота може бути проведена на території кожного населеного пункту району.

Контактна особа для організації проведення дезінфекційних заходів – начальник районної лікарні державної ветеринарної медицини Євчук Сергій Іванович.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024