У Камені-Каширському відбувся мітинг-реквієм

20 Лютого 2017, 19:29
3816 Джерело: kamadm.gov.ua
На Камінь-Каширщині вшанували подвиг учасників Революції Гідності та пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали свої життя за Україну.
Почуття гордості за істинних патріотів держави та водночас глибокий біль від втрати тих, хто самовіддано відстоював право Батьківщини на світле майбутнє, згуртували сьогодні,20 лютого, на площі перед адмінприміщенням районної ради та райдержадміністрації людей різних вікових категорій. Усі вони стали учасниками мітингу-реквієму «Майдан, який нас змінив», – повідомляє прес-центр Камінь-Каширської РДА.
 



 

Серед присутніх керівники району, депутати обласної, районної, міської рад, представники духовенства, небайдужої громадськості, засобів масової інформації.

До слова були запрошені голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, помічник-консультант народного депутата України Ірини Констанкевич Світлана Сидорук, настоятель Свято-Миколаївського храму, декан Камінь-Каширського району отець Володимир, а також учасник Революції Гідності, очевидець тих страшних і визначальних для історії України подій Богдан Пташник.





 

– Дорогі краяни! Нині активно обговорюється питання щодо виготовлення та встановлення в місті пам’ятного знаку на честь Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників АТО. Вкотре наголошую: спочатку – думка громадськості, а потім – розробка відповідного проекту. Пропозиції приймаються до кінця лютого. Тому закликаю включатися до процесу обговорення, – наголосив під час свого виступу керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук. – Адже не лише фактом свого існування, але і розташуванням, і виглядом пам’яний знак має нагадувати про ту високу ціну, яку український народ заплатив за незалежність, свободу і демократію. Я сподіваюся, що спорудження цієї пам’ятки стане по-справжньому нашою спільною справою.

Учасники мітингу вшанували пам’ять загиблих на Майдані хвилиною мовчання.

Завершились тематичні заходи покладанням квітів до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні та виконанням Державного Гімну України. А представники молодого покоління взяли участь у пам’ятній ході «Під щитом Небесної Сотні», розгорнувши 30-ти метрове синьо-жовте полотнище.

kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua




kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua





 

Коментарі
20 Лютого 2017, 21:32
КОЛИШНІ КОМУНІСТИ УВІЙШЛИ ДО УКРОПУ. ЯКИЙ СОРОМ
20 Лютого 2017, 22:35
Половина тих, що зараз в перших рядах стоять на цьому мітингу, три роки тому навіть боялись наблизитись до подібних мітингів.. А зараз нап'ялюють вишиванки і пхаються в перші ряди "хєроїв"... "Патріоти " недороблені чи перероблені .. Бридко і гидко дивитись на ці харі...
20 Лютого 2017, 22:48
Коли ми відвикнемо від цього блюзнірства. Чим далі від передової у глубокому тилу тим більше героїв.
20 Лютого 2017, 23:12
Серед усіх присутніх на цьому мітингу тільки Птаник ,Мітя Сидорчук , Іван Химчик справді були на Майдані .. Сус,Бондар ,Дунайчук і не кажучи про "новоспеченого" укроповця і недавнього комуніста Юру Дмитрука - близько там небули..Зате зараз - в перших рядах....
21 Лютого 2017, 02:08
Мітинг-реквієм називався "Майдан, який змінив нас". А чи змінив? "Не знаю як, але не так"-ось про що коментарі. Люди вийшли, щоб вшанувати пам"ять Небесної Сотні, в тому числі представники влади. А Ви, коментуючі, були на Майдані? То що, наше суспільство тепер ділиться знову на дві категорії- тих, що "були" і тих, що "не були"? В чому блюзнірство? Чи не треба було проводити мітинг? Чи, може, "харі" від влади повинні були стояти позаду? Напишіть сценарій, за яким Вам не буде "бридко і гидко".
21 Лютого 2017, 09:11
Хай хоч десять подібних мітингів проводять такі як ви і вам подібні - Майдан вас тут НЕ ЗМІНИВ . Тим більше, що справа не в самому мітингу, а в тих &quot;хєроях&quot; ,які вже зараз в перших рядах .От якраз ЇХ Майдан і не змінив . Бо такі як сус ,пась та їм подібні три роки тому були проти Майдану , били по руках депутатів-педагогів на сесії , щоб не голосували за Звернення припинення розстрілу протестувальників на Майдані якраз 20 лютого 2014 року.. <br/>А ви зараз хочете сказати, що ЇХ змінив Майдан??? <br/>Так , я був на Майдані , і багато моїх знайомих теж були..Але ми на цей &quot;примусово-добровільний&quot; мітинг не прийшли якраз ізза подібних &quot;перевертнів&quot; , яким ви так симпатизуєте тут . <br/>Тому ці &quot;харі від влади&quot; як завжди примусово зігнали держслужбовців , чиновників з відділу освіти та школярів, знятих із занять .
21 Лютого 2017, 10:39
Що роблять комуністи і укропи в перших рядах?<br/>Укроп що взагалі такого доброго зробив, крім того, що наживавається на людях і на грошенятах бандитів Коломойського та Палиці, які хочуть все &quot;повіджимати&quot; у простих людей
21 Лютого 2017, 10:46
Укроп підбирає весь мусор, навіть не цураються взяти і комуняку-дмитрука. <br/>Чим же так вислужився комуняка перед олігархами? Цікаво дізнатися думки депутатів від укропу на рахунок комуняки..
21 Лютого 2017, 11:20
Пташник поломав сценарій. Оголосив, що з економічною блокадою сепаратистів розпочався новий Майдан, Порошенка зловлять і повісять, Гунчика виженуть, Суса і Дунайчука також, всі БППісти - зрадники і пізно їм одумуватись. То Сус навіть не виступав після нього!
21 Лютого 2017, 13:07
Cус - розумний чоловік. Своїм не виступом підтвердив свій вищий статус над вискочкою Пташником. Поважаю!
21 Лютого 2017, 14:20
Район в задницю загнав, але розумний і з вищим статусом. А Пташник вискочка, бо не загинув і тепер правду в очі говорить. На якому поверсі РДА Камінь сидить - на третьому?
21 Лютого 2017, 16:18
Всі знають як пташник піском торгував
21 Лютого 2017, 19:22
Не наговорюй. Дивись краще хто лісом торгує і піском у великих розмірах. Людина копає ставка, які є у кожному дворі. То що Пташнику не можна??? В нас, як завжди для таких нічого не можна, тільки Суси і йому подібні можуть щось мати і Дмитрові біля Суса скибка хліба припаде.
21 Лютого 2017, 19:31
а як майдан вплинув на пташника і йому подібних?чи може небесна сотня дає йому право торгувати піском порушуючи всі законні процедури на землі яку йому виділили під городи?хай засіє морквою чи засадить картоплею! хай фермером стане! а який приклад подає?ааа, захотів легкої наживи. не здивуюся як і бурштин там копати буде, просто так ставки не копають. тошно від його розпинання.пару років назад як мінімум 10 суток отримав би за хуліганство. ті кому огидні такі зібрання чого вгнули голову і прийшли ?а бо ви і є в цій самій системі.і ви не змінилися, як були боягузливими диванниками так і лишилися. кожен хай на себе подивиться.
21 Лютого 2017, 21:07
Виступ &quot;хєроя&quot; Пташника нагадував промову рєволюціонного матроса Желєзняка своїм тупорилим хамством і нецензурщиною : &quot;БляСус,бляПорошенко, бля БПП,бляДунайчук...&quot;<br/>Як казав Преображенський про такого :&quot;Клім Чугункін - хам і свінья&quot;...
21 Лютого 2017, 21:43
А саме таким як Пташник - &quot;СБУ має докази того, що заклики виходити на «Майдан-3» інспіровані російськими спецслужбами – Ткачук (відео)&quot; https://www.ssu.gov.ua/ua/news/1/category/21/view/2753#sthash.dPCUwdFk.QX6cJ3ml.dpbs
21 Лютого 2017, 22:20
&quot;Пташник поломав сценарій. Оголосив, що з економічною блокадою сепаратистів розпочався новий Майдан, Порошенка зловлять і повісять, Гунчика виженуть, Суса і Дунайчука також, всі БППісти - зрадники і пізно їм одумуватись. &quot;- карочє,всі пі.. раси , один Пташник - Дартаньян , а його брехливий вобат сємєнчєнко-грішин Детревіль )<br/>Так, дівчинко?))
21 Лютого 2017, 23:54
Найшли з пташника революціонера, тільки і думає на чому гроші заробити. Прищемили його з піском, то вже всі погані, а раніше були добрі.<br/>Сором такому псевдореволюціонеру..<br/>Пташник просто популіст
22 Лютого 2017, 00:08
Такий смішний цей пташник, як ще його можна сприймати нормально?&lt;br/&gt;
22 Лютого 2017, 19:33
а ви хоч один із тут присутніх були там де був Пташник?! ви щонайменше - боягузи
22 Лютого 2017, 19:41
Це не дає йому права взяти землю для сільгоспробіт і копати там пісок та продавати його. А також блякати черезх слово на цьому мітингу..
22 Лютого 2017, 20:33
що ви заладили з тим піском?! якби були зловживання, то був би в суді. а на рахунок &quot;блякати на мітингу&quot; - не треба дивуватись, він бачив смерть, тому він інакше сприймає реальність, ніж ті хто смерті в очі не дивився
22 Лютого 2017, 20:48
Якби були в нього якісь порушення, то ті хто стоїть на майдані і ті, що тут балякають вже давно передали його до суду. А так пусті слова. Людина дивилася у вічі смерті, з ним поряд ходить Бог, якщо при такому поранені він сьогодні з нами. Здоров'я тобі, Богдане. Щиро дякую від своєї сім'ї, що захищаєш і робиш наше майбутнє краще. Щастя твоїм синам та дружині. Це справжня людина, справжній сім'янин, справжній син своїх батьків.
22 Лютого 2017, 21:03
Ох, яка ж гидота жаби з камінського болота! За них голови кладуть та ранам терплять, щоб жаби в болоті кумкали дальше.
23 Лютого 2017, 15:30
Зате після пташникових &quot;дєлішек&quot; в нашому районі на нас дивляться як на бандюків чи рекетирів..Дуууже приємно...((
23 Лютого 2017, 21:10
та не клейте до себе того що немає! і залиште в спокої Богдана. Він сам за себе відповідає, а ви - за себе!
24 Лютого 2017, 01:16
Та ніхто не клеїться, його клеять до нас...
24 Лютого 2017, 21:26
Скільки ненависті і злості... Небесна Сотня - Ангели на небі. Тим, що були з вірою в серці на Майдані - Честь і Слава. А нам всім думати і діяти, як жити далі. Ми маємо змінювати самі себе і тих, хто поряд : не красти, не брехати, цінувати свободу власну і дбати за громадське, не буди байдужими, але любити, а не навидіти. Завжди є кого і що любити, і заради цього жити.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром