Звернення керівництва району до служителів та вірян усіх релігійних конфесій Камінь-Каширщини

27 Березня 2020, 09:00
2960

У зв’язку з поширенням у світі пандемії коронавірусу COVID-19 та з метою запобігання цього захворювання на території Камінь-Каширщини, звертаємось до керівників церков і всіх релігійних організацій району.

Про це інформує сайт РДА.

Вжити необхідні заходи протиепідемічної безпеки під час організації богослужінь і поточної релігійної діяльності.

Зокрема:

  • - розглянути можливі варіанти зменшення кількості вірян, які одночасно відвідують служіння, а якщо дозволяють технічні можливості – проводити дистанційні молебні (в онлайн-режимі). У разі крайньої необхідності у храмі може перебувати не більше 10 осіб одночасно;
  • - проводити дезінфекцію приміщень та об’єктів, з якими контактують люди під час богослужінь та молебнів;
  • - призупинити навчання у недільних школах, котрі діють при релігійних організаціях.

Просимо Вас донести до вірян Вашої конфесії про необхідність дотримання протиепідемічних вимог, що запроваджені в Україні загалом і на теренах Камінь-Каширського району, пам’ятаючи, що віра кожного перебуває у «храмі серця», навіть якщо з об’єктивних причин людина фізично не може знаходитися у культових спорудах.

У час випробування особливо важлива молитва за збереження України від поширення пандемії, усвідомлення громадянами необхідності дотримання заходів безпеки та утримання від будь-яких кроків, що можуть призвести до збільшення рівня захворюваності.

Ми щиро сподіваємося на Ваше взаєморозуміння, аби спільними зусиллями протидіяти поширенню небезпечної хвороби на території краю.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024