П’ять причин розмістити свою рекламу на Район.Камінь-Каширський

24 Лютого 2017, 13:06
1493

Як банери, новини, статті на нашому виданні допомагають зробити ваш бізнес успішним.

Є кілька причин задуматися над розміщенням реклами на сайті Район.Камінь-Каширський:

1. Про вас дізнаються.

Район.Камінь-Каширський щодня відвідує в середньому півтори тисячі унікальних користувачі. За січень 2017 року лічильники зафіксували 26 тисяч відвідувачів. Тож на вашу рекламу обов’язково зверне увагу цільова аудиторія. Крім того, ваша реклама буде поширена на сторінках видання у соцмережах.

2. Реклама в Інтернеті вічна.

Існує міф, що текст, який розміщений на новинному сайті люди бачать лише один день (у кращому випадку). Але насправді це не так. Уся інформація, що потрапила в мережу залишається там назавжди. Навіть, якщо її знімуть з сайту, залишається кеш-версія публікації.

3. Про вас «нагуглять»

Найчастіше шукають інформацію за допомогою Google. Як свідчать численні дослідження поведінки інтернет-користувачів, люди переглядають в основному перші кілька посилань. У кращому випадку – перші три сторінки. Якщо ви розмістите інформацію про свій товар чи послугу на сайті Район.Камінь-Каширський, то автоматично потрапляєте на перші сторінки у Google. Не вірите? А спробуйте загуглити слово «Камінь-Каширський»!

4. Наше видання зробить популярним ваш сайт

Реклама у виданні може бути текстова і банерна. Але обидва типи містять посилання на ваші веб-сторінки, що зробить вас відомими (див. пункт 1) і вас буде легше нагуглити (див. пункт 3).

5. Реклама у нас – це вигідно

Собівартість виготовлення реклами в інтернет-виданні є найнижчою з усіх типів (телевізійна, зовнішня тощо). Так само найнижче вартує розміщення реклами на сайті у порівняні  в з іншими ЗМІ (телебачення, радіо, друк тощо). І головне, що результат (кількість кліків, показів тощо) можна відстежити за допомогою різноманітних інструментів.

Принципи, яких дотримується редакція видання Район.Камінь-Каширський у сфері реклами:

  1. Чесність. Рекламні матеріали у виданні Район.Камінь-Каширський марковані у спосіб розміщення тегу Реклама ( в кінці публікації).
  2. Прозорість. Оплата здійснюється офіційно по перерахунку.
  3. Якість. Графічна і текстова реклама, яку виготовляє редакція Район.Камінь-Каширський є естетичною, цікавою і ефективною.

З питань розміщення реклами звертайтеся:

Тел.  0661293400,

[email protected]

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024