На водосховищі поблизу села Видерта, рибпатруль вилучив понад 2 кілометри сіток

02 Квітня 2020, 10:00
6790

У середу, 29 березня, під час рибоохоронної роботи на водосховищі поблизу села Видерта Камінь-Каширського району було виявлено безхазяйне майно, з водойми вилучено 50 жилкових сіток, загальною довжиною понад 2 тисяч метрів та 10 «ятерів».

Про це інформує Волинський рибоохоронний патруль.

Захід проведено спільно з працівником Камінь-Каширського відділу поліції ГУНП у Волинській області та громадськими інспекторами.

Водні біоресурси, що знаходились в сітках, а саме 5 кг карася сріблястого повернуто у природне середовище.

Під час обстеження водосховища та вилучення сіток на березі зібралося близько 30 місцевих жителів, які намагались завадити роботі рейдової групи. Зокрема, громадяни висловлювали словесні погрози та намагались відбирати знаряддя лову зі службового човна рибпатрульних.

Оскільки громадяни не реагували на заклики припинити протиправні дії, на місце події було викликано наряд Камінь-Каширського відділу поліції ГУНП у Волинській області.

За фактом перешкоджання службовій діяльності державним інспекторам Волинського рибоохоронного патруля, працівниками поліції відкрито кримінальну справу.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо ви помітили порушення - прохання оперативно повідомляти на телефони «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40.

Згідно ч. 1 ст. 345 ККУ погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків - карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.


1





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39