Роботу об'єктів загального користування в місті Камінь-Каширський призупинили до кінця карантину

04 Квітня 2020, 13:00
7224

У четвер, 02 квітня на позачерговій 48 сесії Камінь-Каширської міської ради продовжили тимчасове зупинення роботи об'єктів загального користування, розташованих на території міської ради до кінця карантину рішенням.

Про це йдеться Камінь-Каширської міської ради.

Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території міської ради з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID -19.

Постанови МОЗ №5 від 30.03.2020 року «Щодо протидії поширенню корона вірусної хвороби (COVID-19) в місцях торгівлі», протоколу №4 від 17.03.2020 р. комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Камінь-Каширської РДА, протоколу №5 від 18.03.2020 р. комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Камінь-Каширської РДА міська рада вирішила:

  • З 02 квітня 2020 року до завершення карантину тимчасово призупинити роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім:

торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, засобами зв’язку  за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;провадження банківської та страхової діяльності.

А також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп’ютерних, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;

  • торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.
  • Призупинити торгівлю промисловими товарами на центральному міському ринку, на території ВК ТК «Пасаж», крім аптечних закладів. Ліквідувати стихійну торгівлю на території Камінь-Каширської міської ради.

Зобов’язати суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю продуктами харчування дотримуватись вимог Постанови МОЗ №5 від 30.03.2020 року «Щодо протидії поширенню корона вірусної хвороби (COVID-19) в місцях торгівлі».

На час карантину, з 02 квітня 2020 року заборонити стоянку транспортних засобів на площі Культури міста Каменя-Каширського з 20:00 год. до 08:00 год.

Контроль за виконанням даного рішення покласти на Камінь-Каширський ВПГУНП  у Волинській області та Управління Держпродспоживслужби в Камінь-Каширському районі.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024