Камінь-Каширська райлікарня отримала допомогу: распіратори, ліки та засоби гігієни

08 Квітня 2020, 15:33
3640

Дві партії допомоги 8 квітня отримала Камінь-Каширська центральна районна лікарня. У першій – засоби захисту, гігієни, респіратори FFP2, ліки, товари медичного призначення, загалом на суму – 110, 5 тисяч гривень. У другій – ендотрахеальні трубки, ларингоскопи, розхідники для лапароскопічних стійок, електроніж, пов’язки для ран, калостоми, катетери, аспіраційні системи.

Про це інформують на офіційній сторінці народного депутата Ірини Констанкевич у фейсбуці.

Першу партію допомоги придбали за кошти Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та кошти обласного бюджету.

Другий вантаж для лікарні сформували за підтримки Олександра Кізіма та американських благодійників з Фонду Medical Teams Internation.

«Зараз допомогти протидіяти коронавірусу може кожен з нас. Для цього необхідно першочергово дотримуватися карантину, заходи в рамках якого з цього понеділка посилено. Але такі превентивні методи виправдані. Адже, як показує світова практика, карантин дозволяє зменшити навантаження на медичну систему. Цей час береже не лише наше з вами здоров’я, а й дозволяє подбати про забезпечення лікарень усім необхідним для боротьби з цією хворобою. Хочу подякувати головному лікарю Волинської обласної клінічної лікарні Олександру Дударю, який оперативно забезпечує можливості для боротьби з коронавірусом не лише лікарні, якою керує, а й допомагає колегам з районів», – зазначила Ірина Констанкевич.






 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024