Ще 3 громади на Волині мають перейти на прямі міжбюджетні відносини

09 Квітня 2020, 17:00
2565

Ще 3 ОТГ на Волині мають перейти на прямі міжбюджетні відносини у мінрегіоні звернувся до Парламенту.

Про це інформує сайт Децентралізації.

Міністерство розвитку громад та територій звернулося до Комітету Верховної Ради з питань бюджету та Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування з проханням під час розгляду проекту Закону України «Про внесення змін до Державного бюджету України на 2020 рік» перевести 107 об’єднаних територіальних громад на прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом у 2020 році (СПИСОК).

«Уряд визнав спроможними 107 об’єднаних територіальних громад, які були утворені протягом 2019 року. Під час розгляду змін до Держбюджету є усі підстави перевести ці громади на прямі міжбюджетні відносини, як і було передбачено у перехідних положеннях Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»», - зазначив у коментарі порталу «Децентралізація» заступник міністра розвитку громад та територій В’ячеслав Негода.

У Мінрегіоні нагадали, що за попередні роки 872 об’єднані територіальні громади вже переведені на прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом (враховуючи утворені за спрощеною процедурою ОТГ з центрами у містах обласного значення).

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром