На ринку в Камені-Каширському дозволили працювати продуктовим кіоскам

10 Квітня 2020, 15:33
6284

На ринку в Камені-Каширському дозволили працювати продуктовим кіоскам, таке рішення було прийняте на позачерговій сесії Камінь-Каширської міської ради.

Про це пише Полісся.

Після численних звернень від підприємців, які продають продукти на території ТК «Пасаж» та центрального ринку, після дискусій під час сесійного засідання депутати все ж погодилися внести корективи щодо заборони на торгівлю в місті на час карантину.

Зробили це, переглядаючи питання про продовження карантинних заходів до 24 квітня відповідно до постанови Кабінету Міністрів.

Отже на ринку та «Пасажі» призупинили торгівлю промисловими товарами. Дозволили працювати аптечним закладам та продуктовим кіоскам. Щоправда стихійно торгувати молочними продуктами, а також м’ясом на ринку не можна буде.

Поряд із цим продовжили заборону на роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема, закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення.

Решта закладів, установ та організацій має право працювати із дотриманням відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

А ще, приймаючи рішення про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території міської ради, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом, депутати міської ради вирішили заборонити з 2 квітня стоянку транспортних засобів на площі Культури.

Заборона діятиме з 20:00 до 08:00. Таке обмеження передбачене лише на час карантину.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024