В мережі з’явився сайт «Район.Володимир-Волинський»

01 Березня 2017, 15:10
1491

Онлайн-видання про життя Володимир-Волинського району під брендом «Район.in.ua» офіційно запрацювало з 1 березня. Головний редактор – Тетяна Палаєвська.

Щоб не пропустити важливих повідомлень, підписуйтеся на емейл-розсилку, Push-повідомлення та на сторінки у спільнотах «Район.Володимир-Волинський» у спільнотах  FacebookВконтакте та Twitter

З питань розміщення реклами та інформаційної співпраці звертайтеся за телефонами 0931207065, 0932436251 та пишіть на е-mail: [email protected].

Район.Володимир-Волинськийце десяте видання у мережі гіперлокальних ЗМІ «Район.in.ua». Волинянам уже знайомі видання Район.Луцьк, Район.Рожище, Район.КовельРайон.Камінь-КаширськийРайон.ЛюбомльРайон.ШацькРайон.Горохів, Район.Ківерці  і Район.Острог.

«Гіперлокальні видання – це найзатребуваніший на сьогодні тип ЗМІ. Людям цікаві насамперед новини їхнього району, містечка, села і навіть вулиці. Бути поінформованим про те, що відбувається навколо, а не десь далеко, стало першочервогою потребою сучасної людини, де б вона не жила. Наша місія –  дати людям потрібну їм інформацію», – розповіла Наталія Пахайчук, керівник мережі гіперлокальних ЗМІ «Район.in.ua».

Стати партнером мережі можуть фізичні особи-підприємці, а також редакції друкованих місцевих видань, які хочуть розвивати в онлайн, на умовах франшизи. За детальнішою інформацією звертайтеся до керівника мережі Район.in.ua Наталії Пахайчук (0980276797).

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024