Планують розпочати ремонт доріг: незабаром запрацює Камінь-Каширський асфальтний завод

02 Березня 2017, 09:45
2189 Джерело: zik.ua

Цьогоріч весна прийшла за календарем. Разом із тим, все частіше лунають нарікання на стан автошляхів області, та й України загалом.

Про це та багато іншого говорили 1 березня 2017 року під час чергової наради з питань ремонту, обслуговування та утримання доріг місцевого та державного значення, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Зокрема, за словами начальника Служби автомобільних доріг в області Анатолія Посполітака, вже з п’ятниці розпочне роботу Камінь-Каширський та Луцький асфальтні заводи. Після чого можна буде безпосередньо розпочати проведення ямкового ремонту. Тим більше, що погода сприяє. Однак, самим жителям Волині, необхідно зрозуміти, що аварійний і поточний ремонт – це дві різні речі, тому якість доріг та показники їх контролю різна.

Раніше ми повідомляли, які дороги на Камінь-Каширщині планують ремонтувати у 2017 році на умовах співфінансування з місцевих бюджетів

 

 

 

Коментарі
02 Березня 2017, 17:21
І так лише факти. 1. Нарада. 2. Розпочне роботу асфальтовий. 3. Ямковий ремонт (але не надійтесь на поточний ремонт). Що з цих фактів може взяти читач? Мабуть, хто завідує асфальтовим та як його фінансують?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром