Чи легко придбати вживане авто з Європи, читайте у тижневику «Сім’я і дім»

02 Березня 2017, 16:09
1322

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про 93-річну Марію Кулюк, найстаршу жительку Рудки-Козинської, що в Рожищенському районі, яка все життя захоплюється поезією. Її брат Петро, боєць УПА, був трагічно поранений. За два тижні до смерті написав вірша з присвятою сестрі. Ті рядки жінка пам’ятає і сьогодні.

Наша розмова з Сергієм Мокренком із Шацька була записана за два місяці до його загибелі, у час, коли боєць лікувався вдома після поранення. У січні повернувся на фронт, а 28 лютого в бою на Світлодарській дузі на Донеччині. Хлопець подався на схід ще в перші дні війни. 23-річний контрактник проходив службу у 54-й окремій механізованій бригаді. 24 березня Сергієві виповнилося б 24.

Як перетворити улюблене заняття на професію, знає фотограф Іван Дуда із Володимира-Волинського. Його знімки нічного міста одразу впадають у вічі, коли гортаєш новинну стрічку в соцмережах. В об’єктиві Івана Дуди Володимир відкриває свій потаємний бік – загадковий, святковий, бентежний. Окрім того, Іван вчиться знімати рух небесних світил та мріє про те, щоб якось сфотографувати зорепад.

Окрім того, у номері знайдете інтерв’ю лідера гурту «Антитіла» Тараса Тополі, дізнаєтеся про історію лучанки, яка, придбавши вживане авто з Європи, досі не може його розмитнити за новими пільговими ставками. Також не оминете яскравих спортивних репортажів від наших оглядачів.

А ще – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.
Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

 


 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39