Звернення керівництва району напередодні Великодніх свят

17 Квітня 2020, 11:00
Фото ілюстративне 3263
Фото ілюстративне

Наближається велике свято Світлого Христового Воскресіння, на яке з нетерпінням чекає кожна родина, адже воно символізує особливий духовний колорит, усталені звичаї та обряди. Однак, цьогоріч задля власної безпеки ми вимушені переформатовувати традиції святкування. Тому рекомендуємо продовжити на теренах району додаткові обмежувальні заходи та просимо залишатися вдома в ці Великодні дні.

Про це інформує прес-служба РДА.

Закликаємо вас бути свідомими, утриматися від зайвих активностей, поїздок і зустрічей, відвідування громадських місць, масових гулянь та пікніків.

Карантин, зменшення соціальних взаємодій і контактів, розумне дистанціювання – ваша можливість убезпечити себе та своїх близьких. Разом з тим, це – велика відповідальність, яка покладається на кожного з нас, як громадян своєї держави.

Приємно, що духовенство району ро­зу­міє усю серйозність ситуації і вже підготу­ва­ло відповідні рекомендації для сво­їх па­ра­фі­ян. Тим паче, залишаючись вдома, кожен зможе молитовно приєднатися до великоднього таїнства, адже богослужіння транслювати­муть в онлай-режимі, на­жи­во по телебаченню.

Тож напередодні найважливішого та найшановнішого свята у році щиро зичимо усім миру, любові та злагоди. Нам, як інколи, сьогодні потрібно бути свідомими. Сподіваємось на ваше розуміння. Будьте всі здорові!

З повагою перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр МИХАЛІК та голова районної ради Віктор СУС.


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024