Камінь-Каширський: посадовців навчали е-декларуванню

08 Березня 2017, 15:04
1240

Семінар-навчання з питань електронного декларування відбувся в Камінь-Каширській райдержадміністрації для голів, депутатів місцевих рад, секретарів сільських, селищних рад, спеціалістів районних державних адміністрацій Камінь-Каширського, Любешівського, Ратнівського районів.

Про це повідомляють у Ратнівській РДА.

Нагадаємо, кампанія електронного декларування розпочалася ще у 2016 році. З 1 січня цього року коло суб’єктів значно розширилося: декларації повинні заповнити усі особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також прирівняні до них посадові особи.

Держслужбовцям розповіли про види декларацій, ознайомили з особливостями процедури подачі електронних декларацій у 2017 році та відповіли на запитання щодо нюансів заповнення та подання документа.

Роз’яснення суттєвих моментів заповнення декларації супроводжувалось мультимедійною презентацією.

З учасниками семінару працювали начальник юридичного управління  облдержадміністрації Віталій Потапенко, завідувач відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення Волинського обласного Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств установ і організацій Микола Антонюк.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром