Над Камінь-Каширським районом пройдуть авіаційні навчання з пусками ракет

04 Травня 2020, 17:33
Фото ілюстративне 4956
Фото ілюстративне

На території авіаційного полігону у селі Повурськ (військова частина А1547) у період 4 до 8 травня будуть проводитися навчання авіації з практичним застосуванням авіаційних засобів ураження (бомбометання, пуски ракет) в день та вночі. 

Про це йдеться у повідомленні командира військової частини А1547 Олександра Балтяна, яке розміщене на сайті Маневицької РДА.

Зазначимо, що полігон військової частини А1547, штаб якої знаходиться у селі Поворськ Ковельського району, розташований на території трьох районів – Ковельського, Маневицького та Камінь-Каширського.

У відповідності до Настанови з полігонної служби Повітряних Сил Збройних Сил України, затвердженої наказом Командувача Повітряних Сил Збройних Сил України №318 від 29.08.07 – територія авіаційного полігона є забороненою зоною для населення і осіб, які не мають прямого відношення до його роботи.

Вхід та в’їзд на територію авіаційного полігона категорично забороняється. Межі полігона встановлюються шлагбаумами і попереджувальними покажчиками з написами: “Небезпено! Територія полігону! Проїзд і прохід суворо заборонено!".

Незважаючи на неодноразові звернення з боку командування авіаційного полігона до органів місцевого самоврядування, проведення роз’яснювальної роботи серед населення, на територію авіаційного полігона продовжують потрапляти люди, які не мають прямого відношення до роботи на ньому.

Читайте також: Порушив правила польотів: повідомили деталі аварійної посадки луцького винищувача у Мелітополі (фото)

Керівництво військової частини просить провести роз’яснювальну роботу з працівниками установи, учнями про заборону: перебування на території авіаційного полігону сторонніх осіб, що не мають прямого відношення до роботи на ньому.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024