Кубок району з волейболу виграли камінь-каширці

11 Березня 2017, 12:37
4271

У Камені-Каширському розіграли Кубок району з волейболу серед фіналістів ІІ етапу відкритого фестивалю м. Каменя-Каширського серед чоловічих аматорських команд.

Змагання, ініційовані міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та районною організацією ВФСТ «Колос», відбулися у спортивних залах НВК №2 міста.

Відтак участь у них взяло 9 команд. У першому колі вони зіграли з такими результатами:

Ракв Ліс – ВПУ 2:0

Рудка-Червинська – Раків Ліс 1:2

Полиці – «Теклине-Видричі» 0:2

Брониця – «Видерта-Грудки» 0:2

Сошичне – Камінь-Каширський 0:2

 





 

 

Отже, у наступному колі зустрілися найсильніші – «Теклине-Видричі», Раків Ліс, «Видерта-Грудки», Камінь-Каширський. Вони зіграли між собою так:

«Теклине-Видричі» – Раків Ліс 1:2

«Камінь-Каширський – «Видерта-Грудки» 2:0

Тож в результаті запеклих змагань з мінімальним відривом перемогу здобули камінь-каширці.

 

 

Відповідно на другому місці збірна села Раків Ліс. Третю та четверту сходинку посіли команди «Теклине-Видричі» та «Видерта-Грудки».

Команда-переможець отримала кубок, а команди-призери  – м’ячі від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», а також грамоти від міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та  районної організації ВФСТ «Колос». Нагороджували переможців директор центру «Спорт для всіх» Сергій Панасюк та керівник місцевого представництва Фонду Сергій Лях .

 


























 

Коментарі
11 Березня 2017, 22:13
Спорт- краса,сила, здоров"я!!!
12 Березня 2017, 11:56
Тут ще цікаве і те, що аматори вже самореалізовані в плані заробляння грошей в депресивному районі, бо мають з виду головно біля 27-32 років і це дає їм можливість активного відпочинку в спортивній залі. На жаль впізнав лише одного В. Борисюка, який скромно сидить серед молоді, а в свій час цікавим камінським спортсменом був. А ще цікавить такий чорнявий чолов"яга в синьому реглані, що скрізь світиться з грамотами і тут також. Хто це?
12 Березня 2017, 15:22
"такий чорнявий чолов"яга в синьому реглані, що скрізь світиться з грамотами і тут також." - це той, що стоїть зліва на фото, другий після Сергія Панасюка? так це ж укропівець керівник місцевого відділення Фонду Палиці , Сергій Лях . А другий за ним укропівець - Юрко Дмитрук .колишній перший секретар Камінського райкому КПУ .. Вчора - комуніст, а сьогодні - Український Об'єднаний патріот )) Мєтармофози, млять ))
12 Березня 2017, 19:24
дякую
12 Березня 2017, 22:19
Прошу)) Будь ласка)))<br/>Країна повинна знати все про своїх нинішніх &quot;хєроїв&quot;-укропопатрійотів ))
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024