Як поповнити рахунок «Водафон» із телефону

09 Травня 2020, 10:44
2642

Технічний прогрес, на щастя чи на жаль, не стоїть на місці. І сьогодні людям відомі безліч варіантів поповнення власного мобільного «гаманця». Однак у кожного із них є як переваги, так і свої недоліки.

Зараз, коли наші дії через карантин значно обмежуються, вибір звичних рутинних процедур теж звужується. Тому розглянемо актуальні способи поповнення мобільного рахунку, які на сьогодні не становлять небезпеку нашому здоров’ю. Який із допустимих способів підійде саме вам? Дізнаваймося про все детальніше.

Поповнення мобільного за допомогою переказу з іншого мобільного

Оператор Vodafone надає можливість своїм абонентам переказувати кошти з телефону на телефон. Це досить зручний метод поповнити рахунок «Водафон», коли ви дійсно без жодного способу зв’язку, окрім телефону. Якщо за певних обставин ви залишилися без доступу до інтернету, і у вас закінчилися гроші на мобільному, не варто панікувати. Ви можете скористатися послугою «Поповни мене», набравши на своєму телефоні комбінацію *121*1*3# та слідуючи інструкціям USSD-меню, слід вказати номер абонента, до якого ви звертаєтеся, та бажану суму переказу.

Поповнити водафон з іншого мобільного телефону можна і за допомогою відправлення запиту на переказ коштів. Абоненту, який збирається поповнити вам рахунок, слід набрати комбінацію:

*150* номер телефону одержувача*сума переказу від 1 до 30*гривень# і кнопку «виклику».

Вартість послуги для абонентів передплати становить 3 гривні, при цьому є обмеження щодо максимальної суми переказу – не більше 30 гривень за одне поповнення, та на балансі відправника повинно залишитися не менше 5 гривень. Якщо ж переказ відбувається з рахунку іншого мобільного оператора на Vodafone, то послуга коштуватиме від 3 гривень.

Через сервіс онлайн-платежів

Зручний, надійний ти швидкий спосіб поповнити рахунок «Водафон» – звернутися до онлайн платіжних сервісів. Чому саме послуги таких компаній на сьогодні вважаються оптимальними з-поміж існуючих варіантів? Цьому є кілька пояснень.

По-перше, вам не потрібно турбувати своїх знайомих чи близьких з проханням поповнити телефон. По-друге, вам не потрібно шукати банкомати, відділення зв’язку чи термінали, через які можна готівкою поповнити рахунок. Якщо ви маєте пристрій, підключеним до інтернету (телефон, планшет, ноутбук) та банківську картку із потрібною сумою, поповнити свій мобільний можливо всього за декілька хвилин.

Це і буде третьою причиною, чому краще поповнити рахунок на сайті онлайн-платежів. Якщо ви вже зареєстровані на одному із таких сервісів, вводити щоразу дані картки не потрібно. Авторизуйтеся за допомогою свого мобільного і здійснюйте переказ з будь-якої банківської картки. На сайті iPay, наприклад, поповнити рахунок на номер Vodafone можливо без комісії з будь-якої картки систем Visa, MasterCard.

Через мобільний банкінг

Досить простий спосіб поповнення рахунку «Водафон» – на сайті або у додатку вашого інтернет-банка. Цей варіант має велику кількість шанувальників, адже відрізняється великою зручністю. Для поповнення мобільного номера Vodafone потрібно зайти в додаток My Vodafone, обрати розділ «Поповнення рахунку», ввести номер свого телефону або вибрати зі списку контактів бажаний, та ввести потрібну суму, натиснувши «Оплатити». Поповнення здійснюється з обраної банківської картки впродовж декількох секунд.

Цей метод підходить для тих користувачів, які перш за все цінять свій час та безпеку, адже вам не знадобиться вводити дані банківської картки, включаючи термін її дії та CCV-код. Але важливо розуміти, що поповнення мобільного у кабінеті вашого інтернет-банкінгу – послуга не безкоштовна. Зазвичай знімається комісія у розмірі 1-5% залежно від суми зарахування.

Тож, який спосіб обрати, щоб поповнити рахунок «Водафон», вирішувати тільки вам. Якщо потреба нагальна – і ви не хочете переплачувати банку за транзакцію, то оптимальний варіант – сервіси онлайн-платежів. Це дійсно альтернативний спосіб залишатися завжди на зв’язку та бути у безпеці.

Читайте також: COVID-19 виявили у жительки міста Каменя-Каширського

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром