Де за кордоном українці зможуть відпочити цього літа

20 Травня 2020, 18:44
2035

Цьогоріч українські туристи зможуть подорожувати в Єгипет, Туреччину і Грузію.

 

«Туристичний сезон цього року буде. Можливо, він навіть почнеться раніше, ніж очікуємо. Багато країн готові приймати туристів. Деякі країни говорять про 1 липня. Але перед цим вони планують відпрацювати туристичні нові протоколи, поселення і проживання в готелях на своїх громадянах», – повідомив президент Української асоціації туристичних агентств Антон Рудіч, пише УНН.

За його словами, є кілька європейських країн, які не сильно постраждали від коронавірусу і готові приймати українських туристів – Греція, Кіпр. Також ще Балканські країни – Хорватія і Чорногорія.

«Якщо туриста застане новий спалах Covid-19 в іншій країні, й аеропорти будуть закриті - хвилюватися не варто. Людей вивозитимуть і, напевно, цього разу більш організовано. Уже налагоджені місця для обсервації, визначення хворих», – каже Рудіч.

Додає, що будуть прописані нові правила проживання в готелях, перельотів. Водночас авіакомпанії відмовилися літати з порожнім середнім місцем в літаку.

«Якщо турпоїздка скасується – гроші залишаться на депозиті у туроператора і авіакомпанії, і ними можна буде скористатися в майбутньому», – наголосив Рудіч.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024