Інна Бігун проведе виїзний прийом у Сошичне

19 Березня 2017, 09:27
2252
У четвер, 23 березня 2017 року, заступник голови райдержадміністрації Інна Бігун проводитиме виїзний прийом громадян з особистих питань. 
Цього разу відбудеться він на території Сошичненської сільської ради у кабінеті сільського голови
Час прийому  з 11.00 до 13.00
Про це повідомляють на сайті Камінь-Каширської РДА.
 
 
 
 
 
 
Коментарі
19 Березня 2017, 14:31
І що цей прийом означає??????????????7<br/>Приїде, покажеться, назад поїде....
19 Березня 2017, 16:41
Це так зі сторони здається. А насправді це неодноразово прозвучить у звітності та різного роду інформаціях! І всім стане легше жити... Влада працює не з лопатою, а з паперами.
19 Березня 2017, 18:53
Ну ось так ВОНА працює...
19 Березня 2017, 21:50
Виїзний прийом громадян - це нормальна і звична форма роботи влади всіх рівнів, врешті - це обов'язок чиновників- йти до людей і цікавитися їхніми проблемами, вислуховувати зауваження, пропозиції й побажання. Подвійна користь тоді, коли до людей їде керівник виконавчої гілки влади, що курує правові аспекти багатогранного життя людей і громад. Тому, коменти типу лопата-папери - ознака некомпетентності їх авторів, нерозуміння процесів розбудови держави. Я не раз критикував перших керівників району за домінуючий ритуально-вітальний стиль їхньої роботи у райцентрі замість інтенсивної роботи в селах з громадами, де є купа проблем, невирішених питань і запитань з повсякденного життя та децентралізації зокрема. Тож побажаємо Інні Віталіївні плідної роботи поза межами головного владного офісу, владу треба не тільки критикувати, але й поважати та підтримувати))
20 Березня 2017, 00:33
Прочитав Хріна і ніби тост на застіллі вислухав перед тим, як навернути чарку. Мед з його вуст. У таких випадках жіночки-простолюдини, що випадково потратили на оказію емоційно говорять: &quot;Боже! Як гарно говорить Віктор Степанович!&quot;
20 Березня 2017, 00:53
Хрін полизав....
20 Березня 2017, 01:08
Так я, фактично, й для простолюдинів пишу. Бо птахи вашого польоту не потребують коментарів, вони все знають, все розуміють - для чого пнутися даремно для високого панства. Чи мо' я щось не так про виїзні прийоми сказав? Чи вам не сподобалось - оте моє &quot;Тож побажаємо Інні Віталіївні...&quot;? То вже ж ті земляки, їм ніяк не вгодиш - вже й слова доброго жінці - чиновниці не мож написати навесні ...)))
20 Березня 2017, 01:54
А інша жіночка казала : &quot; Віктор Миколайович так багато говорить, мабуть він дуже розумний&quot;.
20 Березня 2017, 09:35
&quot;То вже ж ті земляки, їм ніяк не вгодиш - вже й слова доброго жінці - чиновниці не мож написати навесні ...)))&quot; - от як тільки стане жінка чиновницею чи піде в політику, так і намагаються її непрофесійність чи безвідповідальність прикривати гендерною НЕрівністю , тобто що вона жінка..<br/>Відповідальність Інни Бігун повинна бути як держслужбовця-чиновника ( бо ж вона є заступником голови РДА) і як керівника політичного осередку БПП-Солідарність . Так-так ,бо ж саме з агітаційних наметів на площі Культури та базарі проплачені агітатори від БПП обіцяли вам усім &quot;ЖИТИ ПО НОВОМУ!&quot; То чому ж невиконані ці обіцянки - повинна відповідати на це та ж сама Інна Бігун . А то як обіцяти перед виборами - то обіцяли &quot;золоті гори&quot; , а як відповідальність нести за свого патрона Порошенка - то &quot;добре слово їй писати треба навесні, бо ж вона жінка&quot; ..
20 Березня 2017, 09:56
вже вона докумекала,шо Пороху прийде кінець скоро,а там іще якась партєйка нарисується...
20 Березня 2017, 10:07
Багато говорить, пафосно, в жінці бачить жінку, а не безликого чиновника, підлиза і т.п., відтак - не сповна поліського духу, а мо' ще й гірше, не сприймаємо та й годі! Задовбав вже той Хрін, якщо коротко, а не розлого написати... Добре, що всі ці епітети виходять з однієї ІР - адреси, вельми знакової до речі, а то б міг і нагніватися на земляків, надути губи... Ну і щодо відповідальності за ПОПа. Курчат рахують восени, це перше! А з іншого боку, якби, для прикладу, Сус чи й Козік відповідали за всіх своїх &quot;патронів&quot;, котрих вони пережили, то хоч з Каменя втікай, всі вони (патрони) і ми (капсулі) однакові - не брехнемо, не дихнемо..., навіть Хрін зрідка)))
20 Березня 2017, 20:39
Уважний моніторинг Хріна ніяк не давав інформації про нього. Хіба що про грамотність та красномовство, як у Корсака, але дедалі виразніше бачимо його нетерпимість до критики, навіть, якщо вона майже й не критика.
20 Березня 2017, 21:53
І де ви вже намацали ту мою нетерпимість до критики? Ну потролив я декотрих недоброзичливців пані Інни, бо вважаю, що її пригрішення з хотешівським війтом в часи своєї праці на посаді завюридичним відділом РДА у &quot;регіональні&quot; часи не є смертельними і надаються до сповіді. Тепер же її рекомендували в постреволюційний уряд району, вона фактично представляє команду Президента, то чого жінці пригадувати дівочі пустощі в дошлюбний політичний період, коли мусіла слухатися любого татуня-кар'єриста. Та й себе завчасно прикрив, аби не нападали даремне, а як інакше? Чекати, коли громи і блискавки падатимуть з рідного неба? Та й з реаліями треба ж рахуватись. Себе треба не поважати, аби сподіватися на мед з пампухами у відповідь від людей, котрих ти зі своєї СУБ'ЄКТИВНОЇ точки зору витягуєш на світ божий, висвітлюючи їх, як тобі здається, тіньові сторони чи приховані секрети в політичних ридикюлях. Одна Вероніка Романович чого вартує, цій леді пальця в двері встромляти не варто, вона має гарну освітню підготовку, харизму, апломб і не хворіє склерозом щодо всіляких там хрінів чи інших овочів, що насмілились перейти їй стежку. Але ми вживаємося з нею, вона також розуміє, що таке &quot;життє непростеє&quot;. Тому, куди мені, небораці, сховатися від можливої, скоріш за все, заслуженої критики чи опонування по суті справи. Ну і на завершення. У М.Жванецького є така класна мініатюра під умовною назвою &quot;Письмо к сьІну&quot;, в якому тато повчає сина і переконує його неодмінно здобути гарну освіту. Та от, там, серед іншого, є фраза &quot;Образование помогает терпеть унижения&quot; - подаю в оригіналі, аби не спотворити великого Михал МихальІча. А критика, це ж не приниження, сподіваюсь...
20 Березня 2017, 22:45
Та все добре,однак трохи емоційно. Не зобижайтесь на особу, що цікавиться Вашими есе тут, -на камінському сайті. Про Вероніку знав лише на рівні незвичного підцирського гаштету (аналог бару &quot;Лабіритн&quot; у совковому м. Горькому 80-х років), а тепер буду знати і про освіченість, дякую.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром