Провели контроль якісті виконаних робіт на автомобільній дорозі місцевого значення Седлище – Камінь-Каширський – Ковель

28 Травня 2020, 13:33
3073

На автошляху Т-03-11 проведено контроль якості виконаних робіт з ремонту дорожнього покриття.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Також на Турійщині неподалік села Серкізів тривають роботи з поточного дрібного ремонту дорожнього покриття на автошляху територіального значення Т-03-11 /Р-14/ – Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – /М-19/ – Колодяжне – Локачі – /Н-17/.

На ділянці протяжністю понад 2 км, а саме від км 126+850 до км 129+000, влаштовується вирівнюючий шар з асфальтобетонної суміші. Підрядник – ТзОВ «Аміла»

Контроль за ходом ремонту на об’єкті здійснюється відповідальним інженером технічного нагляду Служби автомобільних доріг у Волинській області, яка є балансоутримувачем дороги та замовником цих робіт.

Окрім того, контроль якості робіт та матеріалів здійснено працівниками лабораторії служби доріг.

Ними перевірено якість робіт, виконаних на проїзній частині, та відібрано зразки (керни) для подальшого випробовування. Позитивний висновок лабораторії замовника є підставою для оплати виконаних робіт.

По завершенню робіт на проїзній частині буде проведено облаштування узбіч та виконуватимуться роботи з організації безпеки руху – нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків та сигнальних стовпчиків.

Будьте уважними, обережними та відповідальними в місцях проведення дорожніх робіт!








 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024