Вітання керівництва району зі святом останнього дзвоника

29 Травня 2020, 13:33
2864

Традиційно наприкінці травня на шкільних подвір’ях, сповнених дитячим сміхом і квітковим розмаїттям, гучно лунає звук останнього дзвоника, який сповіщає школярам про закінчення навчального року, а випускників кличе у самостійне життя. Однак, карантин, запроваджений через небезпечну інфекцію COVID-19, вніс свої корективи й у шкільне буття. 

Про це інформує сайт РДА.

Гадаємо, в цей період було непросто всім учасникам освітнього процесу, тому що стрімко довелося опановувати дистанційне навчання та звикати до спілкування в режимі онлайн.

Але ви спільними зусиллями зуміли подолали такий виклик, набувши цінного досвіду. Разом з тим, переконалися наскільки важливі комунікаційні технології в сучасному швидкоплинному світі.

«Щира вдячність освітянам, за те, що організували якісне навчання в нових умовах. Спасибі батькам, які комунікували з педагогами, підтримували їх та допомагали своїм дітям. Тож вітаємо всіх з успішним закінченням 2019/2020 навчального року! Бажаємо школярам приємного літнього відпочинку та чудових канікул. Нехай вони залишать незабутні спогади. А випускникам – успішного проходження зовнішнього незалежного оцінювання і щасливої дороги в самостійне життя!», - з повагою перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр МИХАЛІК  та голова районної ради Віктор СУС.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром