На Волині відновили пасажирські перевезення

02 Червня 2020, 10:15
Фото ілюстративне 3003
Фото ілюстративне

На Волині відновили роботу приміські, міжміські, внутрішньообласні та міжобласні пасажирські перевезення, крім Ковельського району, міста Ковеля та селища Олика.

Про це інформує прес-служба ОДА.

Таке рішення прийняте Урядом України, а на місцевому рівні ухвалила обласна комісія ТЕБ і НС, яка відбулася 29 травня 2020 року під керівництвом голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка.

1 червня 220 року, розпочали роботу автостанції у містах Луцьк, Володимир-Волинськ та Нововолинськ. Також відновили роботу автовокзали у районних центрах – Маневичах, Камінь-Каширську, Ратному, Рожищі, Горохові та Любешові.

За словами очільниці управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації Наталії Остапкович пасажирські перевезення відновлені з умовою дотримання усіх протиепідеміологічних заходів:

«Перевізники мають виконувати певні вимоги: дезінфікувати салони автобусів після кожного рейсу, брати не більше пасажирів, ніж місць в салоні. Поступово транспорт повернеться до звичного графіку».

«Пасажирські перевезення відновленні, але це не означає, що небезпека поширення COVID-19 позаду. Тож закликаємо пасажирів бути свідомими. Обов’язково користуйтеся засобами індивідуального захисту, дотримуйтеся  соціальної дистанції. Не наражайте на небезпеку себе та оточуючих», – наголошує голова ОДА Юрій Погуляйко.

На сайті облдержадміністрації можна ознайомитися із Тимчасовими рекомендаціями щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби СОVID -19.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024