6 червня: важливі події в історії, свята, іменини

06 Червня 2020, 08:00
Фото ілюстративне 1982
Фото ілюстративне

Доброго ранку, Район Камінь-Каширський пропонує список іменинників для привітань.

На календарі субота, 6 червня.

Іменини святкують: Іван, Мелетій, Микита, Святослав, Семен (Симеон), Серапіон, Степан (Стефан), Софія, Федір, Юлія (Іуліанія). 

6 червня, згідно з народним календарем, починалися зелені або літні святки. Будинки прикрашали рослинами та квітами, на березах завивали вінки. Також в цей день аналізували народні прикмети і намагалися передбачити погоду на найближчий час.

  • гілочки берези прямо на дереві. І дивитися: якщо до Трійці не зів'яне, значить, в цьому році вона зустріне заможного нареченого.
  • Прикмети на 6 червня кажуть, що якщо зробити безкорисливі добрі справи, то в особистому житті, в шлюбі і коханні буде гармонія і щастя.
  • Якщо звернутися до Христа з проханням виконати бажання, то будь-яке світле бажання він обов'язково виконає.
  • Для того, щоб життя стало багатим і поліпшилося матеріальне становище, потрібно при вигляді голуба попросити у птаха добробуту.

День журналіста України

6 червня, субота. День журналіста щорічно відзначається в Україні 6 червня - в день прийняття Спілки журналістів України в 1992 році до Міжнародної федерації журналістів. Відповідний Указ Президента України № 251/94 був підписаний 25 травня 1994 року. ...

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024