На Камінь-Каширщині скасовані окремі карантинні послаблення

06 Червня 2020, 15:00
6755

Таке рішення прийняли члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв’язку зі складною епідемічною ситуацією в районі.

Про це інформує прес-служба РДА.

Засідання комісії відбулося в п'ятницю, 5 червня 2020 року, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Михаліка.

«За словами завідувачки відділення організації епідеміологічних досліджень Камінь-Каширського міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Оксани Мазур, станом на поточний час COVID-19 виявлено вже у 27 жителів Камінь-Каширщини. Серед активних вогнищ, де зафіксований найвищий рівень захворювання цією недугою, – Черченська сільська рада».

Відтак, мова йде про скасування на усій території району окремих послаблень, що були дозволені попереднім рішенням комісії ТЕБ та НС від 29 травня 2020 року (див. протокол № 15), за винятком пасажирських перевезень, робота яких регламентується постановою Кабінету Міністрів України № 435.

Тож відсьогодні в районі скасовано: проведення спортивних заходів, а також  роботу закладів фізичної культури та спорту, спортивних залів, фітнес-центрів; діяльність готелів; літніх павільйонів; відвідування ДНЗ.

Окрім того, згідно з сьогоднішнім рішенням комісії (див. протокол № 16) тимчасово припинено пасажирське перевезення до населених пунктів Черченської сільської ради.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024