У селі Сошичне та Карпилівка вогонь завдав біди людям

11 Червня 2020, 11:44
Фото ілюстративне 5522
Фото ілюстративне

Загоряння в житлових будівлях сталось в селі Сошичне та Карпилівка, за попередніми висновками спеціалістів, сталося через замикання електропроводки.

Про це інформує Сошичненська ОТГ на сторінці у фейсбук.

Учора пожежа майже повністю пошкодила житловий будинок жителів села Сошичне Камінь-Каширського району – Харчука Михайла Вікторовича та Харчук Діани Василівни (Дановиця). 

«Подружжя виховує двоє діток. Сім'я залишилася без даху над головою. У біді дуже важлива наша підтримка: роботою, коштами, добрим словом!!!! Не залишаймось байдужими! Маленька частинка щирої допомоги зараховується в Бога! Спішімо робити добро!!!!», – йдеться у дописі.

Така ж біда сталася днем раніше і у селі Карпилівка. Вогнем завдано шкоди житловому будинку Деречей Альони Олександрівни. Давайте, підтримаємо цю сильну духом жінку, яка вже вкотре переживає біду в особистому житті.

«Допомагаючи щиро, ми робимо добро, а це – на радість Богу. Спішімо творити добро!!!» – звертається до мешканців громади очільниця Сошичненської ОТГ Світлана Сидорук на сторінці у фейсбуці.

За словами Світлани Макарівни, загоряння в обох випадках, за попередніми висновками спеціалістів, сталося через замикання електропроводки.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром