«У вагоні жив тиждень»: патрульні показали, де знайшли трирічного хлопчика у Луцьку

13 Червня 2020, 09:33
4233

Трирічного хлопчика патрульні знайшли у одному з товарних вагонів на залізничній станції «Луцьк», дитина разом з 35-річною жінкою у товарняку жили близько тижня.

Про це інформує сайт СУСПІЛЬНЕ.Волинь.

Зі слів патрульного, близько 21-ої години 10 червня патрульні отримали виклик від анонімної особи про те, що у вагоні ночує жінка із маленькою дитиною, як виявилось згодом, жінка на залізничному вокзалі, відібрала телефон.

«Обійшли майже усі товарні вагони та в одному із потягів виявили жінку зі своєю малолітньою дитиною. Дитина спала на підлозі. Вони знаходилися в брудному одязі. Жінка з ознаками алкогольного сп’яніння», - розповідає Олександр Таровський.

Хлопчика з вокзалу завезли спершу до міськвідділу поліції. Звідти дитину швидкою доставили до інфекційної лікарні.

«Нині стан хлопчика задовільний. До дитини за дві доби ніхто з рідних не навідувався», - розповів Суспільному головний лікар медзакладу Руслан Морочковський. З його слів дитину доставили з невисокою температурою та ознаками гострої респіраторної інфекції.

Чоловік, якого журналісти зустріли біля вагонів, назвався Іваном. Розповів: ходить біля залізничної дороги до свого гаража, бачив жінку, дитину і чоловіка.





 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром