Українська академія лідерства запрошує молодих людей на 10-місячне навчання

20 Червня 2020, 16:00
1518

Українська академія лідерства (УАЛ) – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 20 років.

Впродовж навчання студенти здобувають практичні навички комунікації, критичного мислення, проєктного менеджменту, найголовніше – пізнають себе та вчаться досягати великого. Це крутий виклик для багатьох, але водночас – велика пригода.

Формаційна програма академії допомагає знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. Українська академія лідерства має сім навчальних осередків у Львові, Харкові, Києві, Чернівцях, Миколаєві, Полтаві та Маріуполі. В кожному осередку академії є студенти з усіх куточків України: від Закарпаття до Луганщини, від Чернігівщини до Криму.   

В основі навчання – три елементи розвитку: фізичний, емоційний та інтелектуальний.

Під час навчання студенти здобувають навички самопізнання, аналізу суспільних викликів, командної праці, комунікації, щоб краще зрозуміти себе, країну і світ, в якому ми живемо. Навчання для студентів є безкоштовним – кожен, хто успішно пройде відбір, здобуває грант, що покриє проживання, харчування, експедиції, страхування здоров’я. Проте є також організаційний внесок при вступі, до речі до 22 червня триває вступна кампанія на 2020-2021 навчальний рік, вся інформація щодо навчання та реєстраційна форма для вступу містить на сайті для абітурієнтів: http://join.ual.ua/ 

 Які отримує можливості студент академії, ділиться досвідом Інна Костюк, студентка осередку УАЛ Львів, яка родом з міста Любомль: «Вступаючи в академію я навіть не підозрювала, які можливості тут є. За 10 місяців ми підкорювали найвищі вершини України, їздили в дослідницьку експедицію в Ізраїль, зустрічалися з видатними та успішними українцями, найкращими фахівцями своєї справи та світовими лідерами.

Українська академія лідерства – це можливості для молодої людини, це майданчик для помилок, досвіду та великих звершень. Навколо нас є багато можливостей, але ми бачимо стільки скільки хочемо бачити. Кожен день в академії це нові відкриття та звершення, виклики, які зробили мене сильнішою та загартували до дорослого життя».



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024