Комунальники «шуршать»: «роблять стрижки» і марафетять парк

30 Березня 2017, 15:06
2729

Кілька днів поспіль у Камені-Каширському наводять порядок.

Так, у міському парку розгорнули землю, яка горбами лежала після прочищення ставка та меліоративних ровів.

У цій справі підсобив комунальникам своєю технікою підприємець Валентин Пігулко.

 


















 

Для стрижки аварійних високорослих дерев до Каменя-Каширського запросили комунальників з Ковеля. Вони уже протягом трьох днів працюють на вулицях Шкільна, Коніщука, Набережна.

До речі, за словами начальника Камінь-Каширського ВУЖКГ Ігоря Каденчука, за кожну годину роботи ковельчанам заплатять по 550 гривень.

 


















 

 

 

 

 

Коментарі
31 Березня 2017, 00:11
Дещо не по темі але скажу звернув увагу на нові смітники поставлені по вулицях міста,Дуже гарні але на дні треба було насверлить дірок щоб незбиралась дощова вода ,а так все ок
31 Березня 2017, 00:54
Ну що тут скажеш: молодець Каденчук і його підопічні!!!
31 Березня 2017, 13:08
Нарешті хтось взявся наводити порядок на кладовищі Молодець
31 Березня 2017, 13:13
Чому іронічно на жаргоні "шуршать", "марафетять"? Комунальна служба виконує свою роботу!
31 Березня 2017, 21:21
Як зазвичай, якщо виплачується заробітна плата працівникам то у принципі знайдуться люди які будуть працювати. Але якщо у тому випадку коли попередній директор був в обмежених можливостях оскільки не мав коштів виплачувати заробітну плату оскільки МИ знаємо, що Міська рада роками або десятиліттям фактично не підвищувала тарифи, читай фонд розвитку підприємства то дані акції теперішнього директора являються просто нормальними й не такими як би хто вважав унікальним для К-Каширська. Вибачте але ніхто не буде працювати на дармоху, а тим більше розвиватися якщо у нього відсутні кошти. Головний критерій для будь-якого розвитку це фінанси.
01 Квітня 2017, 03:37
Принаймні є ще два факти, на які ніхто не звертає уваги: 1) файний бульдозер (досконалий з боку технічних рішень); 2) боротьба з омелою (зеленими "кущиками" на осокорах і не лише). Однак омелу перемогти важко,бо клейке насіння + птахи роблять її життя вічним не лише в Камені, але й по всій Україні. При нагоді зазначу, що омела має специфічні лікарські властивості (може кого зацікавить, поки вона валяється під ногами).
01 Квітня 2017, 16:36
Тополі чорні (осокорі) треба повирізати, а на їх місце посадити дуби черешчаті і червоні (як біля туалету ПТУ) та клени гостролисті такі, як на алеї позаду пасажу в бік дитячого садка. А ще декоративні чагарники, тільки не спірею і тую, а більш привабливі,що були колись в Камені-Каширському, наприклад, сніжноягідник, а ще барбарис, кизил тощо.
14 Квітня 2017, 14:52
Місто у силу різних причин починає просинатися, озиратися навкруги та оживати. Бо приватні садиби у багатьох людей доглянуті неначе писанка, впорядковані та ошатні. А от громадський простір за давньою звичкою фактично залишався нічийним, бо стара комунальна служба міськради з кількома перестарілими працівниками та заскорузлим керівником дихали на ладан. Нині ж приємно відмічати, що пожвавлення роботи Ігоря Каденчука, залучення можливостей громади у впорядкуванні своїх та прилеглих вулиць, навіть мер дивується, чому він раніше цього питання не штурхав, дає підстави вважати, що громада міста у широкому розумінні цього слова народжується. За будь-яких обставин надії на чужого "дядю" і його кошти більше нема, совок віджив свій час і настала пора самим собі своїми силами через податки і вміле місцеве керівництво наводити лад у своєму великому домі з назвою МІСТО! Молодці каміньчуки та, особливо, небайдужі до цього люди!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024