Функціонування медичної галузі району заслуговує на позитивну оцінку, – фахівці ОДА

31 Березня 2017, 11:33
2081 Джерело: kamadm.gov.ua

На базі Камінь-Каширської центральної районної лікарні відбулося виїзне засідання колегії управління охорони здоров’я облдержадміністрації за участі членів колегії, головних лікарів територіальних медичних об’єднань, центральних районних, міських лікарень, обласних лікувально-профілактичних закладів, центрів первинної медико-санітарної допомоги. 

Засідання проводив начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Ващенюк, – повідомляють на сайті Камінь-Каширської РДА. 

Участь у роботі колегії взяли голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук та голова районної ради Віктор Сус.

З інформаційними довідками про стан надання медичної допомоги населенню Камінь-Каширського району виступили головні лікарі центральної районної лікарні, центру первинної медико-санітарної допомоги Людмила Потягайло та Ігор Соловей. Вони зупинилися на основних моментах роботи у 2016 році, озвучили відповідні показники та окреслили головні завдання і плани на перспективу.

Присутні заслухали доповіді, а потому взяли слово спеціалісти відділу організації надання медичної допомоги та режимно-секретної роботи управління охорони здоров’я облдержадміністрації. За їхніми словами, вцілому функціонування медичної галузі району заслуговує на позитивну оцінку.

kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua







 

 

 

Коментарі
01 Квітня 2017, 10:37
На ці заходи Соловей І П заставив всіх сільських працівників зібрати по 100 гривень з кожного для показухи та щоб собі щось лишилось на розходи. От такі реалії нашого управлінця.
01 Квітня 2017, 19:16
"Сільські працівники" вже об 11 год. ранку щодня мають у кілька разів більше, то не гріх і податок на прибуток заплатити. Ну, і якщо збирали, то це ж означає, що у Солов'я нема системних поборів з сіл до раю, інакше б не було цієї авральщини. Та й оцінку ж відмінно поставила колегія, то що вже й чаю не сьорбнути з калганом чи чагою?
02 Квітня 2017, 01:13
Районна медицина чудова, медичні чиновники доглянуті, а народ мре все більше і більше.
02 Квітня 2017, 01:31
І вмирає, і народжується народ, бо це споконвічна доля людська. Просто з віком помирає щораз більше знайомих, рідних і складається враження про приріст смертей у порівнянні з минулими часами. А от те, що люд біднішає, їсть всяку штучну дрянь, п'є горілку з синтетичних спиртів і всіляку бурду з яскравими етикетками - факт, який не додає років людям, котрі у місті все менш і менш мають фізичні навантаження по господарці...А медичні чиновники також хворіють, он Адамівна від хвилювання вся в плямах на обличчі, не заздріть їхній долі, зарплата маленька, а люди бідні і ще й норовлять в кишеню дохтуру менше покласти...
02 Квітня 2017, 11:58
ймовірному медику. Не звертайте свою безпорадність на природний процес, на неякісну харчову промисловість. Признайтесь в своєму невігластві та запопадливості перед начальством. Аби начальство вас любило - ви ладні на очах у всіх померти. Ви ніколи не говорили правди, не визнавали, що медицина вже тривалий час працює на аптеку, що в медустановах процвітають побори, що лікування по блату це норма, що ви на сто років відстали від сучасної медицини, що ви не вчитесь, і навіть, що напихаєтесь тією самою "дряню". Ви ніколи вголос, таким як Гунчик, не казали про мізерне фінансування медицини, а дефіцит заробітної платні компенсуєте "добродійними внесками". Ви не маєте відповіді - чому чимало лікарів живуть в рази заможніше, аніж заробляють. Вам вигідно жити з такою медициною, бо вона від вас нічого не вимагає, але що з неї вам перепадає. Ви, разом з такими, як обласне медичне начальство, яке завжди служило будь-кому, тільки не людям, знищили медицину. Фактично її треба починати з початку.
02 Квітня 2017, 17:43
Така доля начальства, що на зборах треба сидіти, виступати, голосувати. Коні не винні, бо стара радянська концепція функціонування медицини в протиріччі до реалій заробляння грошей більш-менш здоровою частиною суспільства в наш час. У світі стільки країн і них також є система охорони здоров"я, наприклад, в Мексиці, як на мене може підійти і для України, звісно лише без мексиканської Санта Муерто.
13 Квітня 2017, 01:38
"медицина вже тривалий час працює на аптеку, що в медустановах процвітають побори, що лікування по блату це норма": повністю згідний.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024