Скільки госпітальних округів на Волині пропонує створити науковець

31 Березня 2017, 12:37
1390

Кабінет Міністрів повернув на Волинь документи про створення госпітальних округів, подані Волинською ОДА. Вони передбачали створення 8 госпітальних округів.

Проект будуть доопрацьовувати. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

Народні депутати Ігор Гузь та Ірина Констанкевич переконані, що Волинська область повинна мати повноцінну кількість госпітальних округів. Максимум – 8 таких округів.

Медичну реформу, в цьому контексті, обговорили 29 березня за круглим столом у Луцьку за участю фахівців медицини, представників влади області, Нововолинська, Володимира-Волинського та Ратнівського і Камінь-Каширського районів, повідомили у прес-службі народного депутата України Ігоря Гузя.

А от професор кафедри політології та державного управління Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, доктор політичних наук Валентин Малиновський ініціює створення 4-ох госпітальних округів на Волині.
 Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Зважаючи на вимоги постанови КМУ №932, а також враховуючи те, що госпітальні округи стануть територіальною основою нового районного рівня (було б логічніше – повітового), запропонував чотири ГО: Луцький, Ковельський, Нововолинський, Камінь-Каширський. Крім того, вони повністю відповідають статистичній системі NUTS – 3 (Nomenclature of Territorial Units for Statistics), розробленій ЄС для класифікації адміністративно-територіальних одиниць середнього регіонального рівня", – зазначив Малиновський.


 

 

 

Коментарі
01 Квітня 2017, 16:26
У цьому навчальному закладі працював такий собі професор Тулашвілі. Якщо і цей такий, то гріш ціна такому умовиводу.
02 Квітня 2017, 00:44
Здається К-Каширський не у тій точці в кому він тепер сам перебуває.
02 Квітня 2017, 12:09
То він дохтор медичних чи таки політичних наук. Взагалі то політика доводить до хворої печінки та інфаркту, а не хіба тупий медик іде в політику.
03 Квітня 2017, 15:24
Йо не лінуйтеся гуглити. В. Я. Малиновський, 1959 р.н. у 2002 р. захистив кандидатську на тему: «Оптимізація функцій органів виконавчої влади України: теоретико-методологічні засади». <br/> У 2012 р. докторську: «Концептуальні засади трансформації територіальної організації влади України: регіональний та місцевий рівні». <br/> Отже, як бачимо об&quot;єкт дослідження в першому випадку - органи виконавчої влади України, а в другому - організація влади. Наскільки мене не зраджує пам&quot;ять об&quot;єкти дослідження кандидатської і докторської не повинні збігатися (тут формально не збігаться, а 10 років цілеспрямованої праці, за умови підтримки сім&quot;ї та наявності запасу грошей -нормальне явище).
03 Квітня 2017, 22:30
Та шо ви кажете !? Особливо збуджує перша тема. То трохи нагадує радянські часи. Тоді весь час щось, що мало здохнути, оптимізували. А друга тема, то явно за гроші. Бо дисертація, не якась там стаття, явно за гроші, оскільки дохторська дисертація на тему концептуальних засад, іншими словами - підходів до гіпотези, то щось. То є не дохтор, до є щось.
04 Квітня 2017, 19:37
Скорше за все гонористий дядько, що знайшов свою нішу перебування до старості. Ніби, як до 2021 року,а тоді й на пенсію може, але попрацює десь до років 70 ще.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024