Нардеп в районі: у РДА обговорили питання лісової галузі та організації гарячого харчування школярів

31 Березня 2017, 16:03
1456

Сьогодні, 31 березня, у районі працює народний депутат України Ірина Констанкевич.

В апаратній залі райдержадміністрації зібралися керівники силових структур району, лісових господарств, міський та сільські голови, представники ініціативних груп. У президії поруч з Іриною Мирославівною – голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук та голова районної ради Віктор Сус, – пишуть на сайті Камінь-Каширської РДА.

Під час зустрічі з народним депутатом було представлено та обговорено позиції громадськості, фахівців окремих галузей, а також влади щодо актуальних питань лісової галузі та організації гарячого харчування школярів.

Очільник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук запевнив, що у визначені терміни будуть напрацьовані та задокументовані пропозиції для подальшого їх опрацювання у відповідних міністерствах і відомствах, яке здійснюватиметься за посередництвом народного депутата Ірини Констанкевич.

 



 

 

 

 

Коментарі
31 Березня 2017, 21:11
Попри того, що центральний уряд намагається утискувати партію в районі очевидно, що змирилися із тим що "Укроп" це вже надовго.
01 Квітня 2017, 01:10
Камінь, а Ви, дозвольте запитати: за центральний уряд, за "Укроп", чи проти всіх? При владі нікому надовго не вийде. Вічна лише пам"ять, якщо заслужив.
01 Квітня 2017, 03:42
членські внески укропу відтиснули на днях (десь біля пів мільйону)
01 Квітня 2017, 11:55
Хочу в УКРОП , там членські внески офігенні! )))
01 Квітня 2017, 13:17
Зате УКРОП після смерті мера відтіснив місто Луцьк, штучно утворивши ситуативну депутатську більшість, вочевидь, для "компенсації несправедливо відтиснутих членських внесків"...
01 Квітня 2017, 20:26
Хрін - 777<br/>10:17 01.04.2017: за 25 років Української незалежності скажіть про таке чи був такий період коли в Луцьку нікого не відтискали? Але по-моєму справа ось у чому головне щоб після цього так званого відтиску була робота. Ось наприклад в К-Каширску довгий час майже більше десяти років ніхто не видтискає пана Суса та пана Бондаря і як Вам ця справа коли віз і нині там навіть не треба щуку, вісляка та декого ще там....
02 Квітня 2017, 12:06
Не шокуйте народ своєю &quot;логікою&quot;. УКРОПу немає, бо немає чіткої ідеології, чіткого, предметного пояснення, що вони мають зробити для країни або для себе. Натомість є малограмотні його представники, які старанно зустрічаються з народом, президію займають. Ось тільки жодної грамотної програми дій на подолання негативного та отримання позитивного. А все тому, що вся їхня робота тільки на себе. Все, за що вони говорили лишилось на рівні говорильні.
02 Квітня 2017, 13:26
Підтримую коментатора 09:06 02.04.2017 у тому, що пора вже від слів переходити до справ. Варто проаналізувати всі передшлюбні обіцянки кандидата в народні депутати від партії УКРОП на позачергових виборах до ВР на окрузі №23 та їх виконання і сказати про це публічно. Навіть сама Ірина Мирославівна могла б це зробити не очікуючи штурханів когось від дрібних представників марґінальних політичних сил, чи й коментаторів типу Хріна. Мені, якщо бути чесним, імпонує активність та жвава робота новообраного нардепа на окрузі, її участь у різних публічних подіях райцентру та його сіл. Але це, звичайно, на порядок легше й результативніше, аніж побувати у гарячих точках округу, маю на увазі бурштинові події у Маневицькому районі з блокуванням поліції тощо. Я не випадково згадав про Маневичі, які протискують, як і укропівську владу у Луцьку, на повітовий центр північного Полісся. Якщо не впорядкувати там на державному рівні бурштинову лихоманку найближчим часом, вона є реальною загрозою стабільності держави у цілому, а не те, що стати центром державотворення у цьому густонаселеному регіоні області, що межує з територією контрольованою Росією. Тому, не применшуючи важливості і актуальності питань лісової галузі та організації гарячого харчування школярів у Камінь-Каширському районі, хотілося б окрім добрих намірів народного депутата почути і їх результативність в розрізі конкретних пунктів та обіцянок, особливо щодо вирішення ключових проблемних питань поліського регіону.
03 Квітня 2017, 18:33
&quot;аніж побувати у гарячих точках округу, маю на увазі бурштинові події у Маневицькому районі&quot;: уявляю собі що би тендітна навпрочуд освічена жінка кидалася на бурштинові загорожі в Маневицькому районі. Тричі ХА,ХА, ХА. Ще можна позаяк покрутити у себе біля чола від такої роботи народного депутата. Туди спеціальнообучений народ не бажає йти. а тут народний депутат з академічною освітою. Але звичайно існують й такі як от у &quot;Хріна&quot; замовлення громадянського спротиву проти негараздів у нашій державі. Шановний бери маузер й шуруй туди відстрілювати бурштинокопачів тобі видно по роду написано як і раніше твоїми предками однако.... Крім того шановний усім Вам кортить щоб за Вас усіх займалися Вона (депутат) і ЇЇ політична сила але бери граблі й гайда принаймі гребсти торішнє листя в парку м. К-Каширска. Хто ВАм не дає зробити самому трохи з того що ВАм кортить побачити в інших? А так ніц панове немає дурних. Тому не слід гавкати на інших. Крім того усім кортить щоб так було як в часи СССР, усім Вам кортить політичної платформи які як правило нікуди не заводять оскільки нікому немає до того справи оскільки ніхто нічого не робить. Про те тут на К-Каширщині за півроку з цією політсилою зроблено більше як з паном Єремеєвим за п&quot;ять останніх якщо не більше.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024