Камінь-Каширське ВПУ удостоїли золотої медалі

02 Квітня 2017, 10:29
3333

Камінь-Каширське вище професійне училище нагородили на міжнародній виставці

Про це повідомляють на сайті ВПУ.

У березні в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Восьма міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти - 2017. Її організаторами виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія "Виставковий світ".

 Цьогоріч у роботі виставки брали участь 796 учасників із 25 регіонів України та 14 країн світу.

Свої напрацювання та досягнення презентував на цій виставці і наш навчальний заклад, який представляли методист Наталія Мельник і старший майстер Ігор Гордій.

В ході виставки відбулося нагородження переможців конкурсу тематичних номінацій, в якому Камінь-Каширське ВПУ було удостоєно золотої медалі в номінації "Компетентнісний підхід – основа якості змісту навчально-виховного процесу в закладах освіти".

Роботу виставки супроводжувала змістовна тематична програма, яка включала 58 науково-практичних конференцій, тематичних семінарів, воркшопів, презентацій, майстер-класів, панельних дискусій за участю провідних фахівців і науковців.

Коментарі
02 Квітня 2017, 13:58
Ця грамота можливо й допоможе отримати одне з небагатьох місць в області місля реформування ВПУ
02 Квітня 2017, 17:32
грамота як елемент системи управління освітянами, не більше і не менше
03 Квітня 2017, 08:05
Давно адмін не прополював мої коментарі. Що ж, "хозяин - барьІн". Вочевидь, повідомлення про те, що столітній Президент НАНУ комусь з власників сайту ріже очі? Можливо й правильно зробили - для чого виносити "цяцю" з хати? Ну, а компетентністний підхід - це все одно, що "економіка повинна бути економною"! Кожен має право на свою думку, ну а адмін - поготів! Всього доброго!
03 Квітня 2017, 15:08
<p>Не хвилюйтеся пане Хріне, бо і я біля Вас в немилість увійшов (ми ж готові сприймати негативну критику?). Коли інші писали про Ваню Вовка з його гіперактивністю ще розумів видаляння, але коли фахово пояснив, що таке компетентнісний підхід в навчанні, а за це видалення? Добре,що я не переймаюсь так як Камінь, чи Вероніка з системним підходом.</p>
03 Квітня 2017, 15:45
Про Вовка писали ще на "Вістях Каменя", якщо мене не зраджує пам'ять. На цьому сайті є елементи постмодерації і я вважаю, що це правильно, оскільки недавно я сам дякував за це адміну РАЙОНУ за видалений явно принизливий особистісний коментар в конкретну адресу. Тому, гніватися, хвилюватися, як красній дівці, це не для мене, ми ж всі рівні, демократів з себе корчимо як-не-як.)) Можливо полеміка про той компетентнісний підхід , який я вважааю "науковим" з безвиході через складну економічну ситуацію в державі, не всім до вподоби, особливо колективу місцевому ВПУ з отриманим "золотом", але ж я у першому реченні це обумовив - не про них мова. Та й врешті, Україна у своїй історії знала й більші трагедії, аніж видалення коментаря якогось там лицеміра... Тому ложечки знайдуться, хіба осад якийсь час буде, тому я беру тайм-аут щонайменше до Великодних свят, а там, як на сповіді ці мої епістолярні гріхи відпустять, то буде видно...)))
03 Квітня 2017, 16:54
Дякую. Зрозумів, що Ви педагогіку не вважаєте наукою. Проблема змісту навчання та объективного оцінювання "мобілізованої" на навчання молоді майже не вирішена, а компетентнісний підхід одна із спроб її вирішення.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром