П'явки, жаби і дощова вода: у Камені-Каширському не завершили реконструкцію басейну

28 Червня 2020, 14:00
басейн місто Камінь-Каширський 8692
басейн місто Камінь-Каширський

Втративши надію і віру у численні обіцянки влади відновити міський басейн, рятувати штучну водойму минулоріч згуртувалися місцеві ентузіасти, але так і не судилось запустити басейн.

Про це інформує сайт Полісся.

Заповзятливо небайдужі містяни очищували від непотребу територію, укладали бетоном стіни та дно водойми, проводили зварювальні роботи — і все це за власний кошт.

Спершу мали надію впоратися до дня молоді-2019, який відзначають останньої неділі червня.

Згодом дату “здачі” об’єкту відтермінували на кінець літа. За цей період справді дуже багато вдалося зробити. Однак можливості пересічних представників молоді не безмежні.

Тож вирішили просити допомоги у влади. Міський голова Василь Бондар, зрозуміло, пообіцяв усіляко підтримати ініціативу активістів і зробити усе можливе, аби басейн отримав друге дихання.

А також належало вирішити питання про балансоутримувача басейну.

«З того часу невдовзі мине рік. Що ж зробила влада? А нічого. Басейн досі без господаря. Завершальні роботи так і не виконані. На дні водойми, яку частково заповнили дощі, розкошують п’явки, жаби, інші земноводні. Виходить, що міська молодь даремно старалася впродовж минулого літа?», – йдеться у дописі.

3

2

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024