До Каменя-Каширського завітають експедитори проекту "Ukraїner"

03 Квітня 2017, 18:00
1814

Невдовзі, 8 квітня, учасники експедиції "Ukraїner" завітають до регіону Полісся. Вони, зокрема, планують відвідати місто Камінь-Каширський. 

«Нас цікавлять маловідомі, немейнстрімні місця. І Камінь-Каширський – одне з найцікавіших міст цього регіону, – розповідає журналісту Район.Камінь-Каширський автор проекту «Ukraїner» Богдан Логвиненко. – Ми чули про Федора Несторчука і ваш «Чак Продакшн». Хотіли б зустрітися з ними, а що з цього вийде – побачимо. Також нас зацікавив Хотешів. Хочемо познайомитися з його мешканцями». 

Молоді люди зацікавлені в тому, щоб пізнати й інші населені пункти району, тому пропонують читачам проекту ділитися своїми пропозиціями, аби команда встигла додати їх у маршрут ще до старту експедиції.

1

«Нас цікавлять справжні люди і їх заняття, цікавлять перетворення міських і сільських просторів, ми захоплюємося тими, хто створює щось нове або відновлює забуте. Познайомте нас із такими людьми, запросіть нас до себе, ми з радістю приїдемо, хоч і дуже обмежені у часі, – пишуть учасники експедиції на cвоїй сторінці у Facebook. – Як ви можете допомогти нам? Поширити цей запис, затегати ваших друзів з Полісся, заповнити нашу анкету, якщо ви знаєте місця і людей, до яких ми маємо потрапити. У кожній експедиції нам бракує ресурсів і часу. Ми завжди раді новим партнерам, які хотіли б долучитися до нашого спільного відкриття України. Якщо Вам подобається те, що ми робимо – ви тепер також можете підтримати проект фінансово".

Зазначимо, медіа-проект Ukraїner розповідатиме пізнавальні історії про найвіддаленіші куточки, людей, мистецтво та їжу. За результатами експедиції команда планує створити сучасні путівники Україною кількома мовами. 

 

 

 

Коментарі
03 Квітня 2017, 21:34
Щось схоже як на чорних копателів. Стережімся оскільки біля К-КАширська є чого копати.
05 Квітня 2017, 10:37
"Також нас зацікавив Хотешів. Хочемо познайомитися з його мешканцями»." - як проїдуться до Хотешова по тій страшній дорозі - більше не захочуть цікавитись ні Хотешовом, ні його мешканцями ..
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024