У районі посилили контроль та державний нагляд за дотриманням санітарних норм

30 Червня 2020, 16:00
3984

Послаблення протиепідемічних заходів – це не скасування карантину. Адже коронавірусна інфекція нікуди не зникла, а продовжує шкодити здоров’ю та, на жаль, забирати життя людей. Тож нині занепокоєння викликає те, що жителі району нехтують санітарно-гігієнічними вимогами, наражаючи себе та оточення на небезпеку, у результаті на Камінь-Каширщині – невтішна статистика захворюваності на COVID-19.

Про це інформує прес-служба РДА.

У зв’язку з цим перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік скликав 30 червня 2020 року робочу нараду з питань дотримання у районі карантинних заходів.

Начальник Камінь-Каширського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Віталій Макарчук наголосив, що спеціалісти Держпродспоживслужби спільно з представниками поліції мають право здійснювати перевірки об’єктів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринків відповідно до встановлених протиепідеміологічних вимог, затверджених Головним санітарним лікарем України.

З цією метою у районі працює робоча група, котра впродовж минулих вихідних обстежила 17 об’єктів, діяльність яких дозволена у період карантинних обмежень. Так, на підставі зафіксованих порушень складено 2 протоколи про притягнення до відповідальності. Такі рейдові перевірки триватимуть.

«Ми бачимо, що ситуація не найкраща, тому повинні серйозно поставитися до ймовірної загрози. Вкотре закликаємо краян: дотримуйтесь обмежень, що діють, зберігайте соціальну дистанцію, носіть маски, дезінфікуйте руки. Будьмо здорові та відповідальні», – резюмував перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024