Маневичани просили Зеленського не робити центр району у Камені-Каширському. ВІДЕО

09 Липня 2020, 17:40
Маневичани просили Зеленського не робити центр району у Камені-Каширському 7624
Маневичани просили Зеленського не робити центр району у Камені-Каширському

Делегація з Маневицького району у складі Людмили Кирди, Анатолія Мельника, Ігоря Дерлюка, Петра Хомича, Петра Зінчука, Олексія Гнатюка, Любов Солов'янчик, Олександра Гаврилюка та інших, зустрілися з Президентом України Володимиром Зеленським.

Маневичанам вдалося поспілкуватися з главою держави, який вислухав аргументи людей, які не хочуть аби центр четвертого повіту був у Камені-Каширському, повідомили на відео Радіомовлення Маневицького.

«Старались коротко озвучити нашу проблему. Передали йому пакет документів, передали йому звернення і висловили велику надію, що наше питання буде вирішене – що нас не поділять на половину. Записав наш Маневицький район, трішки вникав в ту проблему. Маємо надію що він все таки втрутиться і рішення яке прийняв профільний комітет буде змінено», – сказала Людмила Кирда.

Нагадаємо, що згідно з запропонованим урядом планом: із 16 на Волині має залишитися лише 4 райони. 30 червня маневичани вже вдруге перекривали рух міжнародної траси через укрупнення районів. На думку місцевих експертів, план зміни територій на Волині має недоліки.

Читайте також: «Поки заїдеш в районний центр, всі пломби з зубів випадуть», – маневичанин про дорогу до Камінь-Каширська. ВІДЕО

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024