Рятувальники провели протипожежний інструктаж для священиків

07 Квітня 2017, 11:18
2032

6 квітня працівники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели протипожежний інструктаж для священнослужителів Камінь-Каширського благочиння.

Співробітники ДСНС роз’яснили основні правила дотримання пожежної безпеки в культових спорудах під час святкування Великодня, а також закликали провести серед прихожан інформаційну роботу щодо недопущення спалювання посуші та нагадати про важливість дотримання правил безпеки в побуті, – повідомляє У ДСНС України у Волинській області.

Під час робочої зустрічі рятувальники вручили священикам друковані матеріали з питань безпеки.


 

 

 

Коментарі
07 Квітня 2017, 16:04
Ось де правда зарита, виявляється що:"Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області" у свій час не провели протипожежний інструктаж для священнослужителів Камінь-Каширського благочиння. ТОму виявляється немає й відповідального за те що сталося. Що ж шановні:"священнослужителів Камінь-Каширського благочиння." даруйте Мені за постійні пости відносно того що:"вогонь спалив церкву". Аж тепер стало зрозуміло чому воно пішло з димом. Красно вибачаюсь.
07 Квітня 2017, 18:44
Якраз на Благовіщання місто втратило святиню, що пережила лихоліття більше трьох століть різних влад і воєн на цій багатостраждальній землі, але не витримала архітектурних та технічних знущань. А відповідальні за збереження святині гордо стають у центрі на фото, бо ні стида, ні відповідальності перед людьми і Богом!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром